Kunci Gitar Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)



Capo di fret 5

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G C G

  C         G       Am
bingung.. rasane atiku..
      Em             F
mergo sikapmu sing suwe-suwe
G         C      G
ora nganggep aku..

    C             G
tak mundur.. ra kuat aku..
Am         Em
yen kudu terus mlaku..
 F       G       C 
iso-iso aku mati kaku..

  Am             Em
sayangmu.. saiki wis sudo..
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo..
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang..
 F               G
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
 C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C               G
pancen kudu tak ikhlasno..
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C
sing keronto-ronto..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G C G

  Am             Em
sayangmu.. saiki wis sudo..
 F                C
opo mergo wis ono sing liyo..
Am             Em
tresnamu saiki wis ngambang..
 F               G
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
 C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C               G
pancen kudu tak ikhlasno..
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C     G
sing keronto-ronto..

 C           G      Am            Em
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   F       C        Dm          G
janjimu semono ora iso tak percoyo..
C               G
pancen kudu tak ikhlasno..
  Am           Em
golek'o tresno sing liyo
   F          C      Dm
timbang suwe-suwe atiku iki
G            C
sing keronto-ronto..



Berlinda Estrelita - Sayangmu Wes Sudo (Mati Kaku)

(Intro) F C Dm Am
        Bb F Gm C F C

  F         C       Dm
bingung.. rasane atiku..
      Am             Bb
mergo sikapmu sing suwe-suwe
C         F      C
ora nganggep aku..

    F             C
tak mundur.. ra kuat aku..
Dm         Am
yen kudu terus mlaku..
 Bb      C       F 
iso-iso aku mati kaku..

  Dm             Am
sayangmu.. saiki wis sudo..
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo..
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang..
 Bb              C
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
 F           C      Dm            Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   Bb      F        Gm          C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F               C
pancen kudu tak ikhlasno..
  Dm           Am
golek'o tresno sing liyo
   Bb         F      Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C            F
sing keronto-ronto..

(Int.) F C Dm Am
       Bb F Gm C F C

  Dm             Am
sayangmu.. saiki wis sudo..
 Bb               F
opo mergo wis ono sing liyo..
Dm             Am
tresnamu saiki wis ngambang..
 Bb              C
opo tenan.. aku mbok anggep ilang..

(Chorus)
 F           C      Dm            Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   Bb      F        Gm          C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F               C
pancen kudu tak ikhlasno..
  Dm           Am
golek'o tresno sing liyo
   Bb         F      Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C            F     C
sing keronto-ronto..

 F           C      Dm            Am
mbiyen katon opo saiki.. mbok sio-sio
   Bb      F        Gm          C
janjimu semono ora iso tak percoyo..
F               C
pancen kudu tak ikhlasno..
  Dm           Am
golek'o tresno sing liyo
   Bb         F      Gm
timbang suwe-suwe atiku iki
C            F
sing keronto-ronto..
Lihat Semua Chord Berlinda Estrelita
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.