Kunci Gitar Bamz'Z - Tangise Ati



Capo di fret 5

(Intro) F G Em Am
        F G C G..

C            G
netes eluh.. mripat iki..
 Am             Em
mbrebes mili.. ono pipi..
       F        C
tresno siji-sijine..
  Dm        G      F  G
tegone ninggalake..

C              G
pancen loro.. njero dodo..
Am                  Em
nyesek.. ra lungo-lungo..
    F              C
ati wes kadung tresno..
  Dm     G            C
akhire.. mung tok sio-sio..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am        Em
remuk atiku iki
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

(Chorus)
C                 F
loro ati iki kowe sing ninggali
G
tanpo roso welas..
  C
gawe tangise ati..
Am
tresno tulus iki
            Dm
tok tinggal ra tok ajeni..
 G
isaku mung nangis mergo kelingan
           C
sing wingi-wingi..

(Int.) F G Em Am -G
       F G C..

    Am            Em
tresno tak songgo dewe..
           F       C -G/B
kowe milih karo liane..
  Am        Em
remuk atiku iki
      F
batin nangis..
    G          C
rosone koyo di iris..

(Chorus)
C                 F
loro ati iki kowe sing ninggali
G
tanpo roso welas..
  C
gawe tangise ati..
Am
tresno tulus iki
            Dm
tok tinggal ra tok ajeni..
 G
isaku mung nangis mergo kelingan
           C
sing wingi-wingi..

  C               F
loro ati iki kowe sing jalari..
G
lungo tanpo pamit..
    C
ninggal tatu ning ati
Am
tresno sing tak jogo
 Dm
anane mung muspro
 G
isaku mung nangis mergo kelingan
           C
sing wingi-wingi..
 G
isaku mung nangis mergo kelingan
           F     G C
sing wingi-wingi..



Bamz'Z - Tangise Ati

(Intro) Bb C Am Dm
        Bb C F C..

F            C
netes eluh.. mripat iki..
 Dm             Am
mbrebes mili.. ono pipi..
       Bb       F
tresno siji-sijine..
  Gm        C      Bb C
tegone ninggalake..

F              C
pancen loro.. njero dodo..
Dm                  Am
nyesek.. ra lungo-lungo..
    Bb             F
ati wes kadung tresno..
  Gm     C            F
akhire.. mung tok sio-sio..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm        Am
remuk atiku iki
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

(Chorus)
F                 Bb
loro ati iki kowe sing ninggali
C
tanpo roso welas..
  F
gawe tangise ati..
Dm
tresno tulus iki
            Gm
tok tinggal ra tok ajeni..
 C
isaku mung nangis mergo kelingan
           F
sing wingi-wingi..

(Int.) Bb C Am Dm -C
       Bb C F..

    Dm            Am
tresno tak songgo dewe..
           Bb      F -C/E
kowe milih karo liane..
  Dm        Am
remuk atiku iki
      Bb
batin nangis..
    C          F
rosone koyo di iris..

(Chorus)
F                 Bb
loro ati iki kowe sing ninggali
C
tanpo roso welas..
  F
gawe tangise ati..
Dm
tresno tulus iki
            Gm
tok tinggal ra tok ajeni..
 C
isaku mung nangis mergo kelingan
           F
sing wingi-wingi..

  F               Bb
loro ati iki kowe sing jalari..
C
lungo tanpo pamit..
    F
ninggal tatu ning ati
Dm
tresno sing tak jogo
 Gm
anane mung muspro
 C
isaku mung nangis mergo kelingan
           F
sing wingi-wingi..
 C
isaku mung nangis mergo kelingan
           Bb    C F
sing wingi-wingi..
Lihat Semua :

Chord Bamz'Z - Tangise Ati

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.