Kunci Gitar Bagus Cadel & Dewi Yan - Manut Kersane Gusti



(Intro) Am G F..
        Am G F  G..

Am                    G
panase awan ninggal kenangan..
F                       C
naliko kowe megat katresnan..
            Dm              Em
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     F                 G
kowe ngilang.. ora pamitan..

Am                  G
ora perlu kudu di getuni..
   F                   C
mergo kabeh uwis di niati..
             Dm               Em
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    F                    G
ora sabar.. langsung mutusi..

(Chorus)
Dm   G         C       F        Dm
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          E         Am     A
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Dm        G
 ben dadi ngerti..
C          F         Dm
 tresno ra kudu nduweni..
        E          Am        -G F
semeleh manut kersaning Gusti..

(Intro) Dm C G..
        Dm C G..

Am                    G
panase awan ninggal kenangan..
F                       C
naliko kowe megat katresnan..
            Dm              Em
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     F                 G
kowe ngilang.. ora pamitan..

Am                  G
ora perlu kudu di getuni..
   F                   C
mergo kabeh uwis di niati..
             Dm               Em
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    F                    G
ora sabar.. langsung mutusi..

(Chorus)
Dm   G         C       F        Dm
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          E         Am     A
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Dm        G
 ben dadi ngerti..
C          F         Dm
 tresno ra kudu nduweni..
        E          Am        -G F
semeleh manut kersaning Gusti..

(Int.) Dm G C F
       Dm E Am A
       Dm G C F
       Dm E Am A

(Chorus)
Dm   G         C       F        Dm
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          E         Am     A
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Dm        G
 ben dadi ngerti..
C          F         Dm
 tresno ra kudu nduweni..
        E          Am
semeleh manut kersane Gusti..

Dm   G         C       F        Dm
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          E         Am     A
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Dm        G
 ben dadi ngerti..
C          F         Dm
 tresno ra kudu nduweni..
        E          Am
semeleh manut kersane Gusti..
Dm       G          Am
 semeleh manut kersane Gusti..
Dm       G          Am
 semeleh manut kersane Gusti..



Chord Bagus Cadel & Dewi Yan - Manut Kersane Gusti

(Intro) Em D C..
        Em D C  D..

Em                    D
panase awan ninggal kenangan..
C                       G
naliko kowe megat katresnan..
            Am              Bm
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     C                 D
kowe ngilang.. ora pamitan..

Em                  D
ora perlu kudu di getuni..
   C                   G
mergo kabeh uwis di niati..
             Am               Bm
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    C                    D
ora sabar.. langsung mutusi..

(Chorus)
Am   D         G       C        Am
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          B         Em     E
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Am        D
 ben dadi ngerti..
G          C         Am
 tresno ra kudu nduweni..
        B          Em        -D C
semeleh manut kersaning Gusti..

(Intro) Am G D..
        Am G D..

Em                    D
panase awan ninggal kenangan..
C                       G
naliko kowe megat katresnan..
            Am              Bm
mergo ora kuat.. nompo keadaan..
     C                 D
kowe ngilang.. ora pamitan..

Em                  D
ora perlu kudu di getuni..
   C                   G
mergo kabeh uwis di niati..
             Am               Bm
kowe durung iso.. mahami kondisi..
    C                    D
ora sabar.. langsung mutusi..

(Chorus)
Am   D         G       C        Am
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          B         Em     E
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Am        D
 ben dadi ngerti..
G          C         Am
 tresno ra kudu nduweni..
        B          Em        -D C
semeleh manut kersaning Gusti..

(Int.) Am D G C
       Am B Em E
       Am D G C
       Am B Em E

(Chorus)
Am   D         G       C        Am
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          B         Em     E
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Am        D
 ben dadi ngerti..
G          C         Am
 tresno ra kudu nduweni..
        B          Em
semeleh manut kersane Gusti..

Am   D         G       C        Am
 aku ra mlayu.. seko kenyataan iki..
          B         Em     E
ra tak anggep iki dadi pacoban..
Am        D
 ben dadi ngerti..
G          C         Am
 tresno ra kudu nduweni..
        B          Em
semeleh manut kersane Gusti..
Am       D          Em
 semeleh manut kersane Gusti..
Am       D          Em
 semeleh manut kersane Gusti..

Bagus Cadel

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :