Kunci Gitar Arya Galih - Saksi Jayengrana



Capo di fret 2

(Intro) C D Em..
        C D Em..

  G
kidunging katresnan..
D                      Em
wanci raditya sare ing pertapane..
  C
kaya dene riris..
D                       Em
 senja kang ngusada tresna..

  G
kuthane pahlawan..
    D                     Em
ing surabaya nulis.. sewu kenangan..
       C
tak sampekke kangenku..
D                 Em
 lewat nada ing laguku..

           C
duh wong manis..
D                       Em
tresnaku kepati, tinali ing ati..
      C
tan bisa den selaki..
D                  Em
 slagamu ngrerujit ati..

(Chorus)
           G
kembanging wong kang kasmaran..
     D
lara branta jroning dada
         Em
kang tan atuk tamba..
           C
wus kapang sajroning nala..
D                   Em
 marang sira dyah sulistya..

        G
wanci gemerlape lintang
       D
ing pendapa jayengrana
        Em
nggonku mapak tresna..
         C
nanging apa seng tak tampa..
D              Em
 koe nglarani atiku..

(Intro) C D Em..
        C D Em..

(Chorus)
           G
kembanging wong kang kasmaran..
     D
lara branta jroning dada
         Em
kang tan atuk tamba..
           C
wus kapang sajroning nala..
D                   Em
 marang sira dyah sulistya..

        G
wanci gemerlape lintang
       D
ing pendapa jayengrana
        Em
nggonku mapak tresna..
         C
nanging apa seng tak tampa..
D              Em
 koe nglarani atiku..

        C
nadyan aku mbok larani..
        D
nadyan aku mbok cidrani..
      Em
tresnaku suci..
       C
muga koe bagya mulya..
D                Em
 nadyan ora karo aku
       C
muga koe bagya mulya..
D             Em
 nadyan ora karo aku..



Arya Galih - Saksi Jayengrana

(Intro) D E F#m..
        D E F#m..

  A
kidunging katresnan..
E                      F#m
wanci raditya sare ing pertapane..
  D
kaya dene riris..
E                       F#m
 senja kang ngusada tresna..

  A
kuthane pahlawan..
    E                     F#m
ing surabaya nulis.. sewu kenangan..
       D
tak sampekke kangenku..
E                 F#m
 lewat nada ing laguku..

           D
duh wong manis..
E                       F#m
tresnaku kepati, tinali ing ati..
      D
tan bisa den selaki..
E                  F#m
 slagamu ngrerujit ati..

(Chorus)
           A
kembanging wong kang kasmaran..
     E
lara branta jroning dada
         F#m
kang tan atuk tamba..
           D
wus kapang sajroning nala..
E                   F#m
 marang sira dyah sulistya..

        A
wanci gemerlape lintang
       E
ing pendapa jayengrana
        F#m
nggonku mapak tresna..
         D
nanging apa seng tak tampa..
E              F#m
 koe nglarani atiku..

(Intro) D E F#m..
        D E F#m..

(Chorus)
           A
kembanging wong kang kasmaran..
     E
lara branta jroning dada
         F#m
kang tan atuk tamba..
           D
wus kapang sajroning nala..
E                   F#m
 marang sira dyah sulistya..

        A
wanci gemerlape lintang
       E
ing pendapa jayengrana
        F#m
nggonku mapak tresna..
         D
nanging apa seng tak tampa..
E              F#m
 koe nglarani atiku..

        D
nadyan aku mbok larani..
        E
nadyan aku mbok cidrani..
      F#m
tresnaku suci..
       D
muga koe bagya mulya..
E                F#m
 nadyan ora karo aku
       D
muga koe bagya mulya..
E             F#m
 nadyan ora karo aku..
Lihat Semua Chord Arya Galih
Posted on : by
Related Chords: