Arya Galih - RIRIS Chord Mudah

(Intro) Am F Dm E

Am
riris kang hanggowo tangis..
  Dm                      Am
pasuryanmu manis ananging atimu wengis..
Dm                        Am
riris kang tumibeng wanci madyo ratri..
   F                  E
ngelingke lelakon kawuri..

Am
pengin ing sawiji wektu..
    Dm
lungguh neng sandhingmu
         Am
lan biso natap netramu..
Dm                    Am
bakal tak suntak isi atiku..
      E                       Am
rekasaku nggonku nglilakke sliramu..

(Int.) F Em Dm E..

(Chorus)
      Am
wit-witan kang wus ngrembuyung
     Dm
kapekso layu..
        G                     C
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 Dm               Am
ati.. tulus dilarani bola-bali
        E
aku tak sing trimo mundur
               Am
tinimbang ati sun ajur..
 E                  Am
aku kudu tangi soko impenku..
  E                           Am
impen kang pengin nyanding sliramu..

(Int.) E Am

Am  F   Dm      E
  dewo..  hayemono..
           Am
nggonku nandang bronto..

Am
pengin ing sawiji wektu..
    Dm
lungguh neng sandhingmu
         Am
lan biso natap netramu..
Dm                    Am
bakal tak suntak isi atiku..
      E                       Am
rekasaku nggonku nglilakke sliramu..

(Int.) F Em Dm E..

(Chorus)
      Am
wit-witan kang wus ngrembuyung
     Dm
kapekso layu..
        G                     C
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 Dm               Am
ati.. tulus dilarani bola-bali
        E
aku tak sing trimo mundur
               Am       E
tinimbang ati sun ajur..

      Am
wit-witan kang wus ngrembuyung
     Dm
kapekso layu..
        G                     C
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 Dm               Am
ati.. tulus dilarani bola-bali
        E
aku tak sing trimo mundur
               Am
tinimbang ati sun ajur..
E                   Am
aku kudu tangi soko impenku..
  E                             Am
impen kang pengin nyanding sliramu..



Chord Originalnya

(Intro) C#m A F#m G#

C#m
riris kang hanggowo tangis..
  F#m                     C#m
pasuryanmu manis ananging atimu wengis..
F#m                       C#m
riris kang tumibeng wanci madyo ratri..
   A                  G#
ngelingke lelakon kawuri..

C#m
pengin ing sawiji wektu..
    F#m
lungguh neng sandhingmu
         C#m
lan biso natap netramu..
F#m                   C#m
bakal tak suntak isi atiku..
      G#                      C#m
rekasaku nggonku nglilakke sliramu..

(Int.) A G#m F#m G#..

(Chorus)
      C#m
wit-witan kang wus ngrembuyung
     F#m
kapekso layu..
        B                     E
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 F#m              C#m
ati.. tulus dilarani bola-bali
        G#
aku tak sing trimo mundur
               C#m
tinimbang ati sun ajur..
 G#                 C#m
aku kudu tangi soko impenku..
  G#                          C#m
impen kang pengin nyanding sliramu..

(Int.) G# C#m

C#m A   F#m     G#
  dewo..  hayemono..
           C#m
nggonku nandang bronto..

C#m
pengin ing sawiji wektu..
    F#m
lungguh neng sandhingmu
         C#m
lan biso natap netramu..
F#m                   C#m
bakal tak suntak isi atiku..
      G#                      C#m
rekasaku nggonku nglilakke sliramu..

(Int.) A G#m F#m G#..

(Chorus)
      C#m
wit-witan kang wus ngrembuyung
     F#m
kapekso layu..
        B                     E
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 F#m              C#m
ati.. tulus dilarani bola-bali
        G#
aku tak sing trimo mundur
               C#m      G#
tinimbang ati sun ajur..

      C#m
wit-witan kang wus ngrembuyung
     F#m
kapekso layu..
        B                     E
kembang tresno aneng ati kepekso mati..
 F#m              C#m
ati.. tulus dilarani bola-bali
        G#
aku tak sing trimo mundur
               C#m
tinimbang ati sun ajur..
G#                  C#m
aku kudu tangi soko impenku..
  G#                            C#m
impen kang pengin nyanding sliramu..

Chord RIRIS