Kunci Gitar Arya Galih - Nomerku Ora Ganti



(Intro) Am Dm G C
        Fm C Am
        D  G..

  C              Em
lara atiku mbok gawe lara
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging lara seng tak pendem
Dm      G           C   G/B  Am
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Dm         G          C
lara ati.. seng angel ditambani..

(Intro) Dm G C G/B Am
        D  G..

(Chorus)
     Am
susahmu karo aku 
      Dm
senengmu karo wong liyo
          G
njur perjuanganku..
             C  E
mbok anggep opo..

      Am
yen susah kowe teko..
      Dm
yen seneng kowe lungo
       G             C
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      F        G
yen kowe lara ati..
        C           Am
nganti eluhmu netes neng pipi
   Dm         G         C
elingo.. nomerku ora ganti..

(Int.) G#  D#  G#  D#
       D#-Fm-Gm-Fm  Gm  G#  G..

  C              Em
lara atiku mbok gawe lara
F        G
 lambeku mesem
          C
nanging lara seng tak pendem
Dm      G           C   G/B  Am
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Dm         G          C    Fm G
lara ati.. seng angel ditambani..

(Chorus)
     Am
susahmu karo aku 
         Dm
senengmu karo wong liyo
          G
njur perjuanganku..
             C  E
mbok anggep opo..

      Am
yen susah kowe teko..
      Dm
yen seneng kowe lungo
       G                C
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      F        G
yen kowe lara ati..
        C           Am
nganti eluhmu netes neng pipi
   Dm         G         C
elingo.. nomerku ora ganti..
   Dm   G
elingo...
   F        G        C
elingo nomerku.. ora ganti..



Arya Galih - Nomerku Ora Ganti

(Intro) Em Am D G
        Cm  G Em
        A  D..

  G              Bm
lara atiku mbok gawe lara
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging lara seng tak pendem
Am      D           G   D/F# Em
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Am         D          G
lara ati.. seng angel ditambani..

(Intro) Am D G D/F# Em
        A  D..

(Chorus)
     Em
susahmu karo aku 
      Am
senengmu karo wong liyo
          D
njur perjuanganku..
             G  B
mbok anggep opo..

      Em
yen susah kowe teko..
      Am
yen seneng kowe lungo
       D             G
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      C        D
yen kowe lara ati..
        G           Em
nganti eluhmu netes neng pipi
   Am         D         G
elingo.. nomerku ora ganti..

(Int.) D#  A#  D#  A#
       A#-Cm-Dm-Cm  Dm  D#  D..

  G              Bm
lara atiku mbok gawe lara
C        D
 lambeku mesem
          G
nanging lara seng tak pendem
Am      D           G   D/F# Em
 ra ono seng ngerti aku lara ati 
     Am         D          G    Cm D
lara ati.. seng angel ditambani..

(Chorus)
     Em
susahmu karo aku 
         Am
senengmu karo wong liyo
          D
njur perjuanganku..
             G  B
mbok anggep opo..

      Em
yen susah kowe teko..
      Am
yen seneng kowe lungo
       D                G
maturnuwun.. gawe atiku lara..

      C        D
yen kowe lara ati..
        G           Em
nganti eluhmu netes neng pipi
   Am         D         G
elingo.. nomerku ora ganti..
   Am   D
elingo...
   C        D        G
elingo nomerku.. ora ganti..
Lihat Semua :

Arya Galih

Chord Kunci Gitar lainnya: