Kunci Gitar Arya Galih - Nglilakne Kowe



(Intro) Am Em Dm Am
        Am Em Dm E G

C
pancen mlarat bondo
       Em
pancen aku wong ra ndue
  F
nanging opo salah
         C
yen aku nresnani kowe..
    Dm            G
yen pancen ra tresno
         C     G/B     Am
ngopo ra kondo.. biyen biyene
    F               D       G
opo seneng yen gawe loro atiku..
           C   G
mung gawe tatu..

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm           G
nanging nyatane..
         C            Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) Em Dm Am
       Am Em Dm E G

C
ucapmu dek wingi
          Em
tak eling teko seprene
F              G
susah seneng jarene
    C
ora arep ninggalke
Dm           G
nanging nyatane..
         C            Am
kowe wis gandeng karo liyane
     F                 G
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am     E
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

      Am          Em
lungo'o.. aku wis lilo..
          F            G
timbang kowe ning kene mung
         C  E
nggawe loro..
    Am
wis marem rasamu
    Em
kelakon ngremuk atiku..
F          G                Am
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) Em F G Am E
        Am Em F G C..



Arya Galih - Nglilakne Kowe

(Intro) Em Bm Am Em
        Em Bm Am B D

G
pancen mlarat bondo
       Bm
pancen aku wong ra ndue
  C
nanging opo salah
         G
yen aku nresnani kowe..
    Am            D
yen pancen ra tresno
         G     D/F#    Em
ngopo ra kondo.. biyen biyene
    C               A       D
opo seneng yen gawe loro atiku..
           G   D
mung gawe tatu..

G
ucapmu dek wingi
          Bm
tak eling teko seprene
C              D
susah seneng jarene
    G
ora arep ninggalke
Am           D
nanging nyatane..
         G            Em
kowe wis gandeng karo liyane
     C                 D
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Int.) Bm Am Em
       Em Bm Am B D

G
ucapmu dek wingi
          Bm
tak eling teko seprene
C              D
susah seneng jarene
    G
ora arep ninggalke
Am           D
nanging nyatane..
         G            Em
kowe wis gandeng karo liyane
     C                 D
tego atimu ninggalake aku..

(Chorus)
      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em     B
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

      Em          Bm
lungo'o.. aku wis lilo..
          C            D
timbang kowe ning kene mung
         G  B
nggawe loro..
    Em
wis marem rasamu
    Bm
kelakon ngremuk atiku..
C          D                Em
aku pancen ra pantes kanggo awakmu..

(Outro) Bm C D Em B
        Em Bm C D G..
Lihat Semua Chord Arya Galih
Posted on : by
Related Chords: