Arya Galih - Lintang Cilik Chord Mudah

(Intro) Am  G  F..
        Am  G  F  G..

C                    G
gatekno aku sethitik wae..
F         G         C
rungokno aku sedelo wae..
 Dm          G
aku pengen dadi..
     Em             Am
wong seng mbok karepke..
           Dm
nanging nyatane
                   G
lara seng tak rasakke..

 C                          G
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 F           G         C
aku ora mung konco sepimu..
 Dm               G
opo meneh mbok bandingne..
Em       Am          Dm   G
karo liyane.. aku ra kuat..
                      C     E
mergo aku mung wong sepele..

(Chorus)
   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku..
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku..
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu..
      Dm
sepurane..
        G              C
urung koyo seng mbok karepke..

(Int.) Dm G C Am
       Dm  G..
       Am    Em   F D G..
       hoo.. hoo..

 C                          G
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 F           G         C
aku ora mung konco sepimu..
 Dm               G
opo meneh mbok bandingne..
Em       Am          Dm   G
karo liyane.. aku ra kuat..
                      C     E
mergo aku mung wong sepele..

(Chorus)
   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku..
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku..
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu..
      Dm
sepurane..
        G              C     E
urung koyo seng mbok karepke..

   Am                     Em
lintang cilik rungokno swaraku..
           F      G           C   E
petenging ndalu delikno tangisku..
    Am                Em
aku ra kuat nututi playumu..
      Dm
sepurane..
        G              C     Am
urung koyo seng mbok karepke..

         Dm          G
yen kowe salah pilih..
                      G# A# C
aku tak sing pilih ngalih..



Arya Galih - Lintang Cilik

(Intro) Fm  D#  C#..
        Fm  D#  C#  D#..

G#                   D#
gatekno aku sethitik wae..
C#        D#        G#
rungokno aku sedelo wae..
 A#m         D#
aku pengen dadi..
     Cm             Fm
wong seng mbok karepke..
           A#m
nanging nyatane
                   D#
lara seng tak rasakke..

 G#                         D#
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 C#          D#        G#
aku ora mung konco sepimu..
 A#m              D#
opo meneh mbok bandingne..
Cm       Fm          A#m  D#
karo liyane.. aku ra kuat..
                      G#    C
mergo aku mung wong sepele..

(Chorus)
   Fm                     Cm
lintang cilik rungokno swaraku..
           C#     D#          G#  C
petenging ndalu delikno tangisku..
    Fm                Cm
aku ra kuat nututi playumu..
      A#m
sepurane..
        D#             G#
urung koyo seng mbok karepke..

(Int.) A#m D# G# Fm
       A#m  D#..
       Fm    Cm   C# A# D#..
       hoo.. hoo..

 G#                         D#
aku ra mung konco ngentekne wektu..
 C#          D#        G#
aku ora mung konco sepimu..
 A#m              D#
opo meneh mbok bandingne..
Cm       Fm          A#m  D#
karo liyane.. aku ra kuat..
                      G#    C
mergo aku mung wong sepele..

(Chorus)
   Fm                     Cm
lintang cilik rungokno swaraku..
           C#     D#          G#  C
petenging ndalu delikno tangisku..
    Fm                Cm
aku ra kuat nututi playumu..
      A#m
sepurane..
        D#             G#    C
urung koyo seng mbok karepke..

   Fm                     Cm
lintang cilik rungokno swaraku..
           C#     D#          G#  C
petenging ndalu delikno tangisku..
    Fm                Cm
aku ra kuat nututi playumu..
      A#m
sepurane..
        D#             G#    Fm
urung koyo seng mbok karepke..

         A#m         D#
yen kowe salah pilih..
                      E F# G#
aku tak sing pilih ngalih..

Chord Lintang Cilik