Kunci Gitar Arya Galih - Datan Nyana



(Intro) C  G  Dm  Am
        C  G  F G C  G

 C                     Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F                 G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
-C#m  Dm                   Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
-Em   F                         E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
        F                    G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
-G      F                  E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
      Am        G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm                    Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
         Am              G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
        Dm          E       Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..

(Int.) C  G  F G C  G

 C                     Em
snadyan durung lila.. mbok tinggal lunga
  F                 G          C
nanging.. kabeh wes dalan kang Kuasa..
-C#m  Dm                   Am
 mung bisa ndedonga.. muga ayem neng kono
-Em   F                         E
  senadyan abot tenan kelangan ndika..

C               Em
 tumetes eluhku krungu kabarmu
        F                    G
donga mili kanggo ngeterke lungamu..
    Em
tak eling welingmu
      Am
tak gugu pangandikamu
-G      F                  E
 tak ugemi kanggo sangune uripku..

(Chorus)
      Am        G
iseh ora ngira ing ati..
   Dm                    Am
ndika.. wus sowan marang Gusti
         Am              G
amung ikhlas ing ngarsa kang Kuasa
        Dm          E       Am
muga tentrem.. panjenengan teng surga..
Lihat Semua Chord Arya Galih
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.