Kunci Gitar Anggi Rian feat. Puspita Gomy - Bebarengan Chord



Capo di fret 4

(Intro) C Am F G
        C Am F G

C      Am  F         G           C
 tak gawe.. tembang iki kanggo kowe
        Am  F          G        C
sing saiki.. tak tresnani seko ati
     Am      F
tuluskan ati..
          G               C  G
yo mung kowe sing tak tenani..

C        Am   F          G           C
 duh kangmas.. tak tompo tembangmu kuwi
       Am  F      G         C
sing gawe.. atiku rasane nyaman
      Am       F      G           C  G
bakal tak jogo.. ati iki kanggo kowe..

F         G        Em        Am
 dongakno wae.. Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

(Chorus)
 F
ojo ngucap sayang
       G
nek ujunge kowe ngilang..
    Em             E
ojo ngucap setyo maring aku
      Am
nek kowe lungo..
              Dm
sing tak karepke kowe iso
         G
ngancani uripku
               C        C7
seneng susah bebarengan..

           F
tak ucap sayang..
              G
tresnoku ra bakal ilang
            Em
tetep ngancani
          E            Am
mergo tresnoku yo mung kowe ..
               Dm
sing tak dongakno dewe
           G             (C)
iso urip bebarengan selawase..

(Int.) C  Am  Dm C G
       Em  Am  Dm  G  C..

C        Am   F          G           C
 duh kangmas.. tak tompo tembangmu kuwi
       Am  F      G         C
sing gawe.. atiku rasane nyaman
      Am       F      G           C  G
bakal tak jogo.. ati iki kanggo kowe..

F         G        Em        Am
 dongakno wae.. Gusti iku mboten sare..
     Dm
perjuangke wae sing wis yakin
G
dadi jodhone..

(Chorus)
 F
ojo ngucap sayang
       G
nek ujunge kowe ngilang..
       Em          E
ojo ngucap setyo maring aku
      Am
nek kowe lungo..
              Dm
sing tak karepke kowe iso
         G
ngancani uripku
               C
seneng susah bebarengan..

           F
tak ucap sayang..
              G
tresnoku ra bakal ilang
            Em
tetep ngancani
          E            Am
mergo tresnoku yo mung kowe ..
               Dm
sing tak dongakno dewe
           G              C
iso urip bebarengan selawase..

   F         G         C
cinta.. kita untuk selamanya..
   F          G        C
sampai.. kita tutup usia..



Anggi Rian feat. Puspita Gomy - Bebarengan

(Intro) E C#m A B
        E C#m A B

E      C#m A         B           E
 tak gawe.. tembang iki kanggo kowe
        C#m A          B        E
sing saiki.. tak tresnani seko ati
     C#m     A
tuluskan ati..
          B               E  B
yo mung kowe sing tak tenani..

E        C#m  A          B           E
 duh kangmas.. tak tompo tembangmu kuwi
       C#m A      B         E
sing gawe.. atiku rasane nyaman
      C#m      A      B           E  B
bakal tak jogo.. ati iki kanggo kowe..

A         B        G#m       C#m
 dongakno wae.. Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

(Chorus)
 A
ojo ngucap sayang
       B
nek ujunge kowe ngilang..
    G#m            G#
ojo ngucap setyo maring aku
      C#m
nek kowe lungo..
              F#m
sing tak karepke kowe iso
         B
ngancani uripku
               E        E7
seneng susah bebarengan..

           A
tak ucap sayang..
              B
tresnoku ra bakal ilang
            G#m
tetep ngancani
          G#           C#m
mergo tresnoku yo mung kowe ..
               F#m
sing tak dongakno dewe
           B             (E)
iso urip bebarengan selawase..

(Int.) E  C#m  F#m E B
       G#m  C#m  F#m  B  E..

E        C#m  A          B           E
 duh kangmas.. tak tompo tembangmu kuwi
       C#m A      B         E
sing gawe.. atiku rasane nyaman
      C#m      A      B           E  B
bakal tak jogo.. ati iki kanggo kowe..

A         B        G#m       C#m
 dongakno wae.. Gusti iku mboten sare..
     F#m
perjuangke wae sing wis yakin
B
dadi jodhone..

(Chorus)
 A
ojo ngucap sayang
       B
nek ujunge kowe ngilang..
       G#m         G#
ojo ngucap setyo maring aku
      C#m
nek kowe lungo..
              F#m
sing tak karepke kowe iso
         B
ngancani uripku
               E
seneng susah bebarengan..

           A
tak ucap sayang..
              B
tresnoku ra bakal ilang
            G#m
tetep ngancani
          G#           C#m
mergo tresnoku yo mung kowe ..
               F#m
sing tak dongakno dewe
           B              E
iso urip bebarengan selawase..

   A         B         E
cinta.. kita untuk selamanya..
   A          B        E
sampai.. kita tutup usia..

Chord Anggi Rian feat. Puspita Gomy - Bebarengan

Lihat Semua :