Kunci Gitar Andri Gabbar - Nganjuk-Kediri



(Intro) Am F Dm E

Am                   Dm
aku lan kowe.. wes suwe.. nglakoni..
G                   C
 sesambetan.. katresnan..
Dm               Am
 pingin dadi.. pasangan sejati.. 
             F                E
nanging wong tuomu.. ora ngolehi..

(Intro) E-E Dm F E-E-E-E

Am                 Dm
aku lan kowe.. dipisah..ake..
G                  C
 mergo alasan sing sepele..
F                Dm
 bedo kuto.. watesan.. kali..
  E                       Am      A
antarane nganjuk lan kota kediri..

(Chorus)
       Dm              G
tugu gumul.. kang dadi saksi..
     C                        F
grojokan sedudo nggone ngiket janji..
      Dm            E
niat ati.. pengen dadi siji
                 Am
ngukir cerito endah
                 A
nganti tekane pati..

          Dm             G
kali brantas.. kang dadi alesan..
  C                   F
gawe medotake janji katresnan..
     Dm
kowe lan.. aku..
    E          Am
wes rabiso.. sesandingan..

(Int.) Dm  Am  F  E..
       Am E...

Am                 Dm
aku lan kowe.. dipisah..ake..
G                  C
 mergo alasan sing sepele..
F                Dm
 bedo kuto.. watesan.. kali..
  E                       Am      A
antarane nganjuk lan kota kediri..

(Chorus)
       Dm              G
tugu gumul.. kang dadi saksi..
     C                        F
grojokan sedudo nggone ngiket janji..
      Dm            E
niat ati.. pengen dadi siji
                 Am
ngukir cerito endah
                 A
nganti tekane pati..

         Dm              G
kali brantas.. kang dadi alesan..
  C                   F
gawe medotake janji katresnan..
     Dm
kowe lan.. aku..
    E          Am
wes rabiso.. sesandingan..
    E          Am         Am -E.. Am
wes rabiso.. sesandingan..

Andri Gabbar - Nganjuk-Kediri

(Intro) F#m D Bm C#

F#m                  Bm
aku lan kowe.. wes suwe.. nglakoni..
E                   A
 sesambetan.. katresnan..
Bm               F#m
 pingin dadi.. pasangan sejati.. 
             D                C#
nanging wong tuomu.. ora ngolehi..

(Intro) C#-C# Bm-D-C#-C#-C#-C#

F#m                Bm
aku lan kowe.. dipisah..ake..
E                  A
 mergo alasan sing sepele..
D                Bm
 bedo kuto.. watesan.. kali..
  C#                      F#m     F#
antarane nganjuk lan kota kediri..

(Chorus)
       Bm              E
tugu gumul.. kang dadi saksi..
     A                        D
grojokan sedudo nggone ngiket janji..
      Bm            C#
niat ati.. pengen dadi siji
                 F#m
ngukir cerito endah
                 F#
nganti tekane pati..

          Bm             E
kali brantas.. kang dadi alesan..
  A                   D
gawe medotake janji katresnan..
     Bm
kowe lan.. aku..
    C#         F#m
wes rabiso.. sesandingan..

(Int.) Bm  F#m  D  C#..
       F#m C#...

F#m                Bm
aku lan kowe.. dipisah..ake..
E                  A
 mergo alasan sing sepele..
D                Bm
 bedo kuto.. watesan.. kali..
  C#                      F#m     F#
antarane nganjuk lan kota kediri..

(Chorus)
       Bm              E
tugu gumul.. kang dadi saksi..
     A                        D
grojokan sedudo nggone ngiket janji..
      Bm            C#
niat ati.. pengen dadi siji
                 F#m
ngukir cerito endah
                 F#
nganti tekane pati..

         Bm              E
kali brantas.. kang dadi alesan..
  A                   D
gawe medotake janji katresnan..
     Bm
kowe lan.. aku..
    C#         F#m
wes rabiso.. sesandingan..
    C#         F#m        F#m -C#.. F#m
wes rabiso.. sesandingan..

Chord Andri Gabbar

Chord Andri Gabbar - Nganjuk-Kediri

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.
Lihat Semua :