Kunci Gitar Andiena & Anisa - Pujaan Hatiku



Capo di fret 4

(Intro) C
        F G C Am Dm G C
        F G C Am Dm G C

C             F            C
seneng banget nyawang sliramu..
C         F         G
naliko ngingeti esemmu..
     F
wong sing tak angen angen
      C        Am
bakal dadi jodoku
  Dm             G          C
bakal tak sayang nganti matiku..

(Intro) F G C

C            F           C
wajahmu sing manis lan lugu..
  C          F            G
gawe seneng awan lan wengiku..
  F                      C   Am
saben dino rasane pengen ketemu..
    Dm           G        C
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro) F G C

(Chorus)
C       F          G           C
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
Am    Dm            G            C
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
C     F             G           C
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
Am     Dm            G          C
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

C        F              G           C
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
Am      Dm            G         C
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
C       F            G         C
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
Am      Dm              G          C
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..

(Int.) F G C Am Dm G C
       F G C Am Dm G C

C            F           C
wajahmu sing manis lan lugu..
  C          F            G
gawe seneng awan lan wengiku..
  F                      C   Am
saben dino rasane pengen ketemu..
    Dm           G        C
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro) F G C

(Chorus)
C       F          G           C
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
Am    Dm            G            C
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
C     F             G           C
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
Am     Dm            G          C
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

C        F              G           C
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
Am      Dm            G         C
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
C       F            G         C
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
Am      Dm              G          C
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..
C       Dm              G          C
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..



Andiena & Anisa - Pujaan Hatiku

(Intro) E
        A B E C#m F#m B E
        A B E C#m F#m B E

E             A            E
seneng banget nyawang sliramu..
E         A         B
naliko ngingeti esemmu..
     A
wong sing tak angen angen
      E        C#m
bakal dadi jodoku
  F#m            B          E
bakal tak sayang nganti matiku..

(Intro) A B E

E            A           E
wajahmu sing manis lan lugu..
  E          A            B
gawe seneng awan lan wengiku..
  A                      E   C#m
saben dino rasane pengen ketemu..
    F#m          B        E
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro) A B E

(Chorus)
E       A          B           E
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
C#m   F#m           B            E
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
E     A             B           E
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
C#m    F#m           B          E
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

E        A              B           E
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
C#m     F#m           B         E
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
E       A            B         E
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
C#m     F#m             B          E
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..

(Int.) A B E C#m F#m B E
       A B E C#m F#m B E

E            A           E
wajahmu sing manis lan lugu..
  E          A            B
gawe seneng awan lan wengiku..
  A                      E   C#m
saben dino rasane pengen ketemu..
    F#m          B        E
duh wong bagus pujaan hatiku..

(Intro) A B E

(Chorus)
E       A          B           E
sak tenane.. aku sayang karo kowe..
C#m   F#m           B            E
ora bakal.. arep pindah ning liyane..
E     A             B           E
tenanono.. roso tresnaku ning kowe..
C#m    F#m           B          E
aku janji.. sayang kowe sak lawase..

E        A              B           E
pengenku mung.. iso nyanding karo kowe..
C#m     F#m           B         E
mugo Gusti.. enggal maringi dalane..
E       A            B         E
aku bahagia.. jika bisa bersamamu..
C#m     F#m             B          E
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..
E       F#m             B          E
susah seneng.. bareng kowe sak matiku..
Lihat Semua :

Andiena Diana

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.