Kunci Gitar Amel Shilvy - Penak Kekancan


AutoScroll  

Capo di fret 4

(Intro) Am Dm G E

Am           Dm
sayang.. aku jaluk sepuro
G             C          E
mergo.. wes medot tali asmoro
F                  Dm
sayang.. senadyan ati kadung nyaman
  B                  E
nanging dewe penak kekancan

Am              Dm
sayang.. langit bumi dadi saksi
G           C           E
tresno..mu ora bakal terganti
F                Dm
sayang.. mugo sliramu ngerteni
 B                   E
ora maksud mblenjani janji

(Intro) Dm G C G Am
        Dm B E..

       Am            G
jujur aku iki wedi kelangan
        Dm               C    E
sak tenane atiku wes tresno tenan
  Am
medot tresnamu udu
   G
mergo ono sing liyan
  Dm               C         E
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

   F           G
timbang dadi pacar
          C
yen pedot malah musuhan
    F       G       Am
aku mending pilih kekancan

(Intro) Am  G  Dm  C E
        F G C Am
        Bm E Am E

Am                    Dm
 tak akoni aku sing salah
                         G
medot tresno marang sliramu
                        C
aku ra kuat nahan tangisku
            E          F
mergo wes gawe loro atimu
                             Dm
senadyan tresno wes kadung jeru
                          B
atiku wes nyaman karo awakmu
                  E
kabeh iki amergo aku
                   E
wedi kelangan sliramu..

Am              Dm
sayang.. langit bumi dadi saksi
G           C           E
tresno..mu ora bakal terganti
F                Dm
sayang.. mugo sliramu ngerteni
 B                   E
ora maksud mblenjani janji

(Intro) Dm G C G Am
        Dm B E..

       Am            G
jujur aku iki wedi kelangan
        Dm               C    E
sak tenane atiku wes tresno tenan
  Am
medot tresnamu udu
   G
mergo ono sing liyan
  Dm               C         E
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

   F           G
timbang dadi pacar
          C
yen pedot malah musuhan
    F       G       Am
aku mending pilih kekancan

   F           G
timbang dadi pacar
          C
yen pedot malah musuhan
    F       G       Am
aku mending pilih kekancan..



Amel Shilvy - Penak Kekancan

(Intro) C#m F#m B G#

C#m          F#m
sayang.. aku jaluk sepuro
B             E          G#
mergo.. wes medot tali asmoro
A                  F#m
sayang.. senadyan ati kadung nyaman
  D#                 G#
nanging dewe penak kekancan

C#m             F#m
sayang.. langit bumi dadi saksi
B           E           G#
tresno..mu ora bakal terganti
A                F#m
sayang.. mugo sliramu ngerteni
 D#                  G#
ora maksud mblenjani janji

(Intro) F#m B E B C#m
        F#m D# G#..

       C#m           B
jujur aku iki wedi kelangan
        F#m              E    G#
sak tenane atiku wes tresno tenan
  C#m
medot tresnamu udu
   B
mergo ono sing liyan
  F#m              E         G#
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

   A           B
timbang dadi pacar
          E
yen pedot malah musuhan
    A       B       C#m
aku mending pilih kekancan

(Intro) C#m  B  F#m  E G#
        A B E C#m
        D#m G# C#m G#

C#m                   F#m
 tak akoni aku sing salah
                         B
medot tresno marang sliramu
                        E
aku ra kuat nahan tangisku
            G#         A
mergo wes gawe loro atimu
                             F#m
senadyan tresno wes kadung jeru
                          D#
atiku wes nyaman karo awakmu
                  G#
kabeh iki amergo aku
                   G#
wedi kelangan sliramu..

C#m             F#m
sayang.. langit bumi dadi saksi
B           E           G#
tresno..mu ora bakal terganti
A                F#m
sayang.. mugo sliramu ngerteni
 D#                  G#
ora maksud mblenjani janji

(Intro) F#m B E B C#m
        F#m D# G#..

       C#m           B
jujur aku iki wedi kelangan
        F#m              E    G#
sak tenane atiku wes tresno tenan
  C#m
medot tresnamu udu
   B
mergo ono sing liyan
  F#m              E         G#
sepurane yen aku gawe kowe kelaran..

   A           B
timbang dadi pacar
          E
yen pedot malah musuhan
    A       B       C#m
aku mending pilih kekancan

   A           B
timbang dadi pacar
          E
yen pedot malah musuhan
    A       B       C#m
aku mending pilih kekancan..
Lihat semua chord Amel Shilvy
Advertisement
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.