Kunci Gitar Agus Priyanto - Kangen Balimu



(Intro) C -G/B Am F G..

C             Em
 ademe wengi iki..
 F      G            C
aku.. kelingan slirahmu..
C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
-G     F                      G
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

(Int.) Dm Am F E Am E..

C             Em
 ati rasane bingung..
  F         G         C
kudu.. piye mikir karepe..

C                   Em
 kangen sing ta rasake..
  F         G        C
nanging ora nemu dalane..
C              Em
 amung iso nerimo..
    F        G        C
kahanan adoh karo panggonan..

Em          Am
 opo kowe lali..
Em                  Am
 mbiyen sing ta sayangi..
-G     F                      G
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
         F                   G
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          C               Am
kembang mawar.. kembang melati..
      F                 G
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Dm              Am
 senajan adoh paranmu..
      F                      E   Am
kangenku.. mung kanggo slirahmu..



Agus Priyanto - Kangen Balimu

(Intro) A -E/G# F#m D E..

A             C#m
 ademe wengi iki..
 D      E            A
aku.. kelingan slirahmu..
A             C#m
 ati rasane bingung..
  D         E         A
kudu.. piye mikir karepe..

A                   C#m
 kangen sing ta rasake..
  D         E        A
nanging ora nemu dalane..
A              C#m
 amung iso nerimo..
    D        E        A
kahanan adoh karo panggonan..

C#m         F#m
 opo kowe lali..
C#m                 F#m
 mbiyen sing ta sayangi..
-E     D                      E
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
         D                   E
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
      D                 E
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Bm              F#m
 senajan adoh paranmu..
      D                      C#
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

(Int.) Bm F#m D C# F#m C#..

A             C#m
 ati rasane bingung..
  D         E         A
kudu.. piye mikir karepe..

A                   C#m
 kangen sing ta rasake..
  D         E        A
nanging ora nemu dalane..
A              C#m
 amung iso nerimo..
    D        E        A
kahanan adoh karo panggonan..

C#m         F#m
 opo kowe lali..
C#m                 F#m
 mbiyen sing ta sayangi..
-E     D                      E
 tekan saiki aku tansah ngenteni..

(Chorus)
          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
         D                   E
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
      D                 E
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Bm              F#m
 senajan adoh paranmu..
      D                      C#
kangenku.. mung kanggo slirahmu..

          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
         D                   E
ra bakal pudar.. tresno neng ati
          A               F#m
kembang mawar.. kembang melati..
      D                 E
atiku sabar.. setyo ngenteni..

Bm              F#m
 senajan adoh paranmu..
      D                      C#  F#m
kangenku.. mung kanggo slirahmu..
Lihat Semua :

Agus Priyanto

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.