Kunci Gitar Adit Kemal - Opo Wedine



Capo di fret 1

(Intro) F Em Dm G C..

         C                       Dm
yen sliramu liwat.. aku kerep mandeng..
        G                     C
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F            Fm         C
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G                      C
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C                      Dm
ora nyongko esemmu mung kanggo aku..
      G                      C
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F         Fm          C
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G                    C    G
aku janji mung sliramu dadi siji..

(Chorus)
    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan..

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto..
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C
karo ku gembel bocah jalanan..

(Int.) C G Am Em
       F C Dm G
       C G Am Em
       F C G C
       C -G/B

Am             Em
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F                 G
aku wedine rosomu sirno..

(Chorus)
    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan..

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto..
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C   G
karo ku gembel bocah jalanan..

    C             G
parase kowe ayu tenan
     Am           Em
swarane gawe degdegan
   F            C
atiku dadi klepekan
     Dm                G
arep ngentut wae tak tahan..

      C               G
dhewe'e sing dewi pujaan
   Am                Em
rosone mimpi koyo nyoto..
      F            C
gelem ora kowe pacaran
     G                   C    G C
karo ku gembel bocah jalanan..



Adit Kemal - Opo Wedine

(Intro) F# C#/F D#m G# C#..

         C#                      D#m
yen sliramu liwat.. aku kerep mandeng..
        G#                    C#
ra percoyo.. kowe mlaku ngono wae..
         F#           F#m        C#
pancen endah neng ati sing tak rasakke
         G#                     C#
gawe kelingan impen ku ndek mau bengi..

         C#                     D#m
ora nyongko esemmu mung kanggo aku..
      G#                     C#
opo kuwi.. tondo roso jrune atimu..
        F#        F#m         C#
duh senenge yen umpomo ngidam sari..
       G#                   C#   G#
aku janji mung sliramu dadi siji..

(Chorus)
    C#            G#
parase kowe ayu tenan
     A#m          Fm
swarane gawe degdegan
   F#           C#
atiku dadi klepekan
     D#m               G#
arep ngentut wae tak tahan..

      C#              G#
dhewe'e sing dewi pujaan
   A#m               Fm
rosone mimpi koyo nyoto..
      F#           C#
gelem ora kowe pacaran
     G#                  C#
karo ku gembel bocah jalanan..

(Int.) C# G# A#m Fm
       F# C# D#m G#
       C# G# A#m Fm
       F# C# G# C#
       C# -Cm

A#m            Fm
opo saiki kabeh kuwi dudu impen..
F#                G#
aku wedine rosomu sirno..

(Chorus)
    C#            G#
parase kowe ayu tenan
     A#m          Fm
swarane gawe degdegan
   F#           C#
atiku dadi klepekan
     D#m               G#
arep ngentut wae tak tahan..

      C#              G#
dhewe'e sing dewi pujaan
   A#m               Fm
rosone mimpi koyo nyoto..
      F#           C#
gelem ora kowe pacaran
     G#                  C#  G#
karo ku gembel bocah jalanan..

    C#            G#
parase kowe ayu tenan
     A#m          Fm
swarane gawe degdegan
   F#           C#
atiku dadi klepekan
     D#m               G#
arep ngentut wae tak tahan..

      C#              G#
dhewe'e sing dewi pujaan
   A#m               Fm
rosone mimpi koyo nyoto..
      F#           C#
gelem ora kowe pacaran
     G#                  C#   G# C#
karo ku gembel bocah jalanan..
Lihat Semua :

Adit Kemal

Chord Kunci Gitar lainnya:
  • Sorry, other chord not yet available.