Kunci Gitar Adi Wibowo Popska - Neng Kudus Kowe Nglarani



Capo di fret 2

     G                  D
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   C             D              G
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
Bm C
    matursuwun..
           G           Em
wes pernah hadir neng urepku..
        Am            D       G  D
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Intro) G  C  D  G D

G                 C
biyen.. nalikane aku tresno kowe
    D                     G
ati iki tak jogo mung kanggo sliramu
D-D  G  
roso kangen..
               C
seng saiki singgah neng atiku..
-Bm    Am        D         G
 tak lalekke.. demi bahagiamu..

       C
sampai waktu nanti..
      G           Em
tresnoku kanggo kowe..
     Am
ra bakal ilang
          D           G  D
senajan perih neng ndodo..

(Chorus)
     G                  D
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   C             D              G
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
C
 matursuwun..
           G           Em
wes pernah hadir neng urepku..
        Am            D       G  D
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Int.) G C D G
       C G Em Am  D..

       C
sampai waktu nanti..
      G           Em
tresnoku kanggo kowe..
     Am
ra bakal ilang
          D           G  D
senajan perih neng ndodo..

(Chorus)
     G                  D
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   C             D              G
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
C
 matursuwun..
           G           Em
wes pernah hadir neng urepku..
        Am            D       G
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

C
 matursuwun..
           G           Em
wes pernah hadir neng urepku..
        Am            D       G
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Outro) C Bm Am G



Adi Wibowo Popska - Neng Kudus Kowe Nglarani

     A                  E
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   D             E              A
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
C#m D
     matursuwun..
           A           F#m
wes pernah hadir neng urepku..
        Bm            E       A  E
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Intro) A  D  E  A E

A                 D
biyen.. nalikane aku tresno kowe
    E                     A
ati iki tak jogo mung kanggo sliramu
E-E  A  
roso kangen..
               D
seng saiki singgah neng atiku..
-C#m   Bm        E         A
 tak lalekke.. demi bahagiamu..

       D
sampai waktu nanti..
      A           F#m
tresnoku kanggo kowe..
     Bm
ra bakal ilang
          E           A  E
senajan perih neng ndodo..

(Chorus)
     A                  E
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   D             E              A
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
D
 matursuwun..
           A           F#m
wes pernah hadir neng urepku..
        Bm            E       A  E
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Int.) A D E A
       D A F#m Bm  E..

       D
sampai waktu nanti..
      A           F#m
tresnoku kanggo kowe..
     Bm
ra bakal ilang
          E           A  E
senajan perih neng ndodo..

(Chorus)
     A                  E
neng Kudus kowe.. tau nglarani aku..
   D             E              A
ngeti kowe bebarengan ro wong liyo..
D
 matursuwun..
           A           F#m
wes pernah hadir neng urepku..
        Bm            E       A
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

D
 matursuwun..
           A           F#m
wes pernah hadir neng urepku..
        Bm            E       A
senajan sedelok.. wes ayem atiku..

(Outro) D C#m B#m A

Chord Adi Wibowo Popska

Chord Adi Wibowo Popska - Neng Kudus Kowe Nglarani

Chord Kunci Gitar lainnya:
Lihat Semua :