Kunci Gitar Vita Alvia - Ndang Minggato (DESPACITO Versi Jawa)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

Am
 Kowe wes weroh aku mati roso
F                            C
 Tapi kok kowe sek ora rumongso
                            G
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Am               F
 Aku ra seneng kowe
                   C
Aku jengkel nong kowe
                  G
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Am
 Masio kowe ganteng aku ora getun
F
 Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
C
 Tresnoku luntur goro-goro awakmu
G
 Wis sering ngelukai hati

Am                           F
 Tak akoni kowe kuwi kuat mental
                                  C
Tampang melas iku seng mok gawe modal
                            G
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Am                            F
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
                        C
Saiki aku wis ora iso sabar
                                 G
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                        F
Sepisan maneh ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Am                            F
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  C
Opo aku iki nduwe salah
               G
Teganya kau mendua

Am                              F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    C
Kok gampange aku percoyo
          G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

              Am
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
             F
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
               C
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
 G
Iso nekat aku yen ati loro

 Am
Opo kowe wes ora nduwe ati
            F
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
         C
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
          G
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                        F
Sepisan maneh ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Am...
            Am F  C G
            Am F  C G

Am                            F
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  C
Opo aku iki nduwe salah
               G
Teganya kau mendua

Am                              F
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    C
Kok gampange aku percoyo
          G
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                         F
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     C
Atiku iki wes kadung loro
                   G
Ora sepisan kowe suloyo

          Am
Ndang minggato
                             F
Sepisan maneh kowe ndang minggato
                     C
Ora kuat aku nahan loro
                           G
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

             Am
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          F
Atiku wis loro ora ono tresno
          C
Benci aku benci benci karo awakmu
            G
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

          Am
Ndang minggato 





Dm
 Kowe wes weroh aku mati roso
Bb                           F
 Tapi kok kowe sek ora rumongso
                            C
Lagak bodo koyo ora nduwe duso, Yeah..

Dm               Bb
 Aku ra seneng kowe
                   F
Aku jengkel nong kowe
                  C
Wes bosen kowe ngomong Sorry Sorry..

Dm
 Masio kowe ganteng aku ora getun
Bb
 Yen kowe ngambul aku yo ora bingung
F
 Tresnoku luntur goro-goro awakmu
C
 Wis sering ngelukai hati

Dm                           Bb
 Tak akoni kowe kuwi kuat mental
                                  F
Tampang melas iku seng mok gawe modal
                            C
Ben ketok melasi aku iso nyepuro

Dm                            Bb
Yah, Mok pikir aku iki ora normal
                        F
Saiki aku wis ora iso sabar
                                 C
Malah noleh wajahmu pingin tak cakar..

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                        Bb
Sepisan maneh ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

Dm                            Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  F
Opo aku iki nduwe salah
               C
Teganya kau mendua

Dm                              Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    F
Kok gampange aku percoyo
          C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

              Dm
He kowe ndang ngaliyo pacarmu ajaken lungo
             Bb
Ojo sampek ketok moto kono ilango sing adoh
               F
Mumpung gurong wajahmu kuwi tak balang boto
 C
Iso nekat aku yen ati loro

 Dm
Opo kowe wes ora nduwe ati
            Bb
Kiro kiro kiro kiro kiro atimu ning ndi
         F
Penake kowe iso ngelakoni gendakan
          C
Ngenalno aku jare kowe mung koncoan

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                        Bb
Sepisan maneh ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

(Interlude) Dm...
            Dm Bb F C
            Dm Bb F C

Dm                            Bb
Tego tegone kowe nyulayani janji
                  F
Opo aku iki nduwe salah
               C
Teganya kau mendua

Dm                              Bb
Ngomongmu bocah kuwi amung koncomu
                    F
Kok gampange aku percoyo
          C
Ora ono curigo (Ra ono curigo)

(Chorus)
          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                         Bb
Tak jaluk kowe ndang minggato
                     F
Atiku iki wes kadung loro
                   C
Ora sepisan kowe suloyo

          Dm
Ndang minggato
                             Bb
Sepisan maneh kowe ndang minggato
                     F
Ora kuat aku nahan loro
                           C
Wajahmu pengen ndang tak lalekno

             Dm
Minggato minggato, Kono ndang minggato
          Bb
Atiku wis loro ora ono tresno
          F
Benci aku benci benci karo awakmu
            C
Suwi karo kowe aku dadi tambah kuru

          Dm
Ndang minggato 
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: