Kunci Gitar Vita Alvia - Lungsuran Panggonane


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) Am Dm Am Dm
        F G Am
        F G Am

Am
Hang ono lilakeno kepailang
Am           Dm
Teko tetep baen katon belang
G       Am        Dm
Lawange ati ojo pati
        Am
riko jemblang..

Am
Dhung anane trimo gawe mendhung
Am            Dm
Aworo tetep baen riko bingung
G           Am          Dm
Gothang jangkepe ulih riko
              Am
ngambus serngenge..

(Chorus)
       Dm
Myakne wis sun genteni
          G       Am
Lungsuran panggonane
      Dm
Dadi ulan hang ningguli
        G        Am
Grahono serngengene

       Dm
Myakne wis sun hang dadi
        Em       Am
Dedeg jejege lakune
          Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
          C   G          Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Interlude) Am Dm Dm Am
            C Dm Em G Am

Am
Dhung anane trimo gawe mendhung
Am            Dm
Aworo tetep baen riko bingung
G           Am          Dm
Gothang jangkepe ulih riko
              Am
ngambus serngenge..

(Chorus)
       Dm
Myakne wis sun genteni
          G       Am
Lungsuran panggonane
      Dm
Dadi ulan hang ningguli
        G        Am
Grahono serngengene

       Dm
Myakne wis sun hang dadi
        Em       Am
Dedeg jejege lakune
          Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
          C   G          Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Intro) Em G Am

       Dm
Myakne wis sun genteni
          G       Am
Lungsuran panggonane
      Dm
Dadi ulan hang ningguli
        G        Am
Grahono serngengene

       Dm
Myakne wis sun hang dadi
        Em       Am
Dedeg jejege lakune
          Dm
Dinggo mbebeng eluh riko
          C   G          Am
Ngendhek uli..he dhung mili

(Outro) Dm Em Dm G Am



Vita Alvia - Lungsuran Panggonane

(Intro) Cm Fm Cm Fm
        G# A# Cm
        G# A# Cm

Cm
Hang ono lilakeno kepailang
Cm           Fm
Teko tetep baen katon belang
A#      Cm        Fm
Lawange ati ojo pati
        Cm
riko jemblang..

Cm
Dhung anane trimo gawe mendhung
Cm            Fm
Aworo tetep baen riko bingung
A#          Cm          Fm
Gothang jangkepe ulih riko
              Cm
ngambus serngenge..

(Chorus)
       Fm
Myakne wis sun genteni
          A#      Cm
Lungsuran panggonane
      Fm
Dadi ulan hang ningguli
        A#       Cm
Grahono serngengene

       Fm
Myakne wis sun hang dadi
        Gm       Cm
Dedeg jejege lakune
          Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
          D#  A#         Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Interlude) Cm Fm Fm Cm
            D# Fm Gm A# Cm

Cm
Dhung anane trimo gawe mendhung
Cm            Fm
Aworo tetep baen riko bingung
A#          Cm          Fm
Gothang jangkepe ulih riko
              Cm
ngambus serngenge..

(Chorus)
       Fm
Myakne wis sun genteni
          A#      Cm
Lungsuran panggonane
      Fm
Dadi ulan hang ningguli
        A#       Cm
Grahono serngengene

       Fm
Myakne wis sun hang dadi
        Gm       Cm
Dedeg jejege lakune
          Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
          D#  A#         Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Intro) Gm A# Cm

       Fm
Myakne wis sun genteni
          A#      Cm
Lungsuran panggonane
      Fm
Dadi ulan hang ningguli
        A#       Cm
Grahono serngengene

       Fm
Myakne wis sun hang dadi
        Gm       Cm
Dedeg jejege lakune
          Fm
Dinggo mbebeng eluh riko
          D#  A#         Cm
Ngendhek uli..he dhung mili

(Outro) Fm Gm Fm A# Cm
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: