Kunci Gitar Vita Alvia - Kudangan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am G F E
        Am G F E

Am          G          F   Am
karepe mung sun gawe.. memengan
Am          G            F        Am
kok saiki malah dadi.. seneng temenan

(Intro) Am G F Am

Am          G          F   Am
karepe mung sun gawe.. memengan
Am          G            F        Am
kok saiki malah dadi.. seneng temenan
Am     G           F           Am
sembur esemmu.. ngerontokno atiku

(Chorus)
    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          C   E
mergo isun wis seneng temenan..

    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          Am
mergo isun wis seneng temenan..

 Dm               Am
arane memengan saiki dadi kudangan
 Dm               Am
arane memengan saiki dadi kedanan
     F   G         Am   F G Am
kok isun malah kedanan..

(Intro) Am G F G Am G F E
        Am G F G Am Bm C Dm E

Am          G          F   Am
karepe mung sun gawe.. memengan
Am          G            F        Am
kok saiki malah dadi.. seneng temenan
Am     G           F           Am
sembur esemmu.. ngerontokno atiku

(Chorus)
    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          C   E
mergo isun wis seneng temenan..

    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          Am
mergo isun wis seneng temenan..

    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          C   E
mergo isun wis seneng temenan..

    Am
kudangan riko saiki
    G
ojo menyang menyang
      F        G          Am
mergo isun wis seneng temenan..

 Dm               Am
arane memengan saiki dadi kudangan
 Dm               Am
arane memengan saiki dadi kedanan
     F   G         Am   F G Am
kok isun malah kedanan..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: