Kunci Gitar Via Vallen - Tresno Tekane Mati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C Am F G
        C Am F G
        G

C
Aku ra lilo
      Am
pisah marang sliramu
      F
Mergo omongan
           G
dadi salah paham..
     C
Janjimu tak patenke
       Am
ing njero rogo iki..
    F
Supoyo tansah
            G
kelingan sliramu..

            F   G
Wong lanang liyane
         C     Bm   Am
ra bakal iso ngganteni
      F
Jenengmu tak ukir
G             C
sak jeroning ati..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) C G Am Em F C G
            C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..

(Interlude) C G Am Em F C G
            C G Am Em F C G

     C
Sadarmu tak enteni
       Am
nganti tekan saiki
       F
Yen pancen kowe keroso
            G
gek ndang bali..

    C
Aku ra doyan mangan
      Am
yen kepikir sliramu
    F            C
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     G
pengene neng ketemu..

        F   G
Wis setaun aku
          C    Bm  Am
mesti ngenteni tekamu
     F         G          C
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati

         C
Pengenku siji
    Em
nyanding sliramu
Am         Em
tekan ku mati
        F           C
Dongaku ra bakal mandheg
           G
sak durung sliramu bali

        C        Em
Tok dua ke ora popo
         Am       Em
tresnaku tekane mati
             F          C
Sing penting rasaku sak teruse
    G
ono ning njero ati
      C
ning atimu..





(Intro) D Bm G A
        D Bm G A
        A

D
Aku ra lilo
      Bm
pisah marang sliramu
      G
Mergo omongan
           A
dadi salah paham..
     D
Janjimu tak patenke
       Bm
ing njero rogo iki..
    G
Supoyo tansah
            A
kelingan sliramu..

            G   A
Wong lanang liyane
         D     C#m  Bm
ra bakal iso ngganteni
      G
Jenengmu tak ukir
A             D
sak jeroning ati..

(Chorus)
         D
Pengenku siji
    F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandheg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
ono ning njero ati
      D
ning atimu..

(Interlude) D A Bm F#m G D A
            D A Bm F#m G D A

     D
Sadarmu tak enteni
       Bm
nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
gek ndang bali..

    D
Aku ra doyan mangan
      Bm
yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu..

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         D
Pengenku siji
    F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandheg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
ono ning njero ati

         D
Pengenku siji
    F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandheg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
ono ning njero ati
      D
ning atimu..

(Interlude) D A Bm F#m G D A
            D A Bm F#m G D A

     D
Sadarmu tak enteni
       Bm
nganti tekan saiki
       G
Yen pancen kowe keroso
            A
gek ndang bali..

    D
Aku ra doyan mangan
      Bm
yen kepikir sliramu
    G            D
Aku ra pengen ngopo-ngopo
     A
pengene neng ketemu..

        G   A
Wis setaun aku
          D    C#m Bm
mesti ngenteni tekamu
     G         A          D
Sliramu gegowo njero impenku..

(Chorus)
         D
Pengenku siji
    F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandheg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
ono ning njero ati

         D
Pengenku siji
    F#m
nyanding sliramu
Bm         F#m
tekan ku mati
        G           D
Dongaku ra bakal mandheg
           A
sak durung sliramu bali

        D        F#m
Tok dua ke ora popo
         Bm       F#m
tresnaku tekane mati
             G          D
Sing penting rasaku sak teruse
    A
ono ning njero ati
      D
ning atimu..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: