Kunci Gitar Via Vallen - Sepuro


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) F G C-Bm-Am Em Am

Am      Em       F       C
gelone ati amung iso getuni
Dm          G         C  E
kelingan anggonku mutusi
  Am           Em
kadung tak lakoni
     F            C
sabarmu leh ngenteni
Dm        E             Am
balesanku sing ra ngerteni..

(Intro) F G C-Bm-Am Em Am

    Am          Em
tumetes banyu moto
        F            C
sing ngalir ning pipimu
Dm      G          C   E
naliko aku milih lungo
      Am            Em
kabar sing tak percoyo
      F           C
crito sing ora nyoto
Dm        E            Am
putusanku sing tak getuni

(Chorus)
  F      G            C-Bm-Am
sepuro.. aku njaluk sepu...ro
F         G       C
wis.. nglarani atimu
F          G         C-Bm-Am
sepuro.. masio wis ora biso
Bm                      E
tansah sesandhingan awakmu

(Interlude) F G C-Bm-Am Em Am
            F G C-Bm-Am Em Am

  Dm       G         C
loro getun iki aku terimo
  Dm         E             Am
masio tansah tumetes banyu moto
Dm              G           C
siji sing tak jaluk amung sepuro
  Bm                    E
masio nyandhing wis ora biso..

(Chorus)
  F      G            C-Bm-Am
sepuro.. aku njaluk sepu...ro
F         G       C
wis.. nglarani atimu
F          G         C-Bm-Am
sepuro.. masio wis ora biso
Bm                      E
tansah sesandhingan awakmu

(Interlude) F G C-Bm-Am Em Am
            F G C-Bm-Am Em Am

  Dm       G         C
loro getun iki aku terimo
  Dm         E         Am
masio tansah tumetes banyu moto
Dm            G           C
siji sing tak jaluk amung sepuro
  Bm                    E
masio nyandhing wis ora biso..

(Chorus)
  F      G            C-Bm-Am
sepuro.. aku njaluk sepu...ro
F         G       C
wis.. nglarani atimu
F          G         C-Bm-Am
sepuro.. masio wis ora biso
Bm                      E  Am
tansah sesandhingan awakmu..

(Outro) F G C-Bm-Am Em Am





(Intro) D# F A#-Am-Gm Dm Gm

Gm      Dm       D#      A#
gelone ati amung iso getuni
Cm          F         A# D
kelingan anggonku mutusi
  Gm           Dm
kadung tak lakoni
     D#           A#
sabarmu leh ngenteni
Cm        D             Gm
balesanku sing ra ngerteni..

(Intro) D# F A#-Am-Gm Dm Gm

    Gm          Dm
tumetes banyu moto
        D#           A#
sing ngalir ning pipimu
Cm      F          A#  D
naliko aku milih lungo
      Gm            Dm
kabar sing tak percoyo
      D#          A#
crito sing ora nyoto
Cm        D            Gm
putusanku sing tak getuni

(Chorus)
    D#    F           A#-Am-Gm
sepuro.. aku njaluk sepu....ro
D#        F       A# D
wis.. nglarani atimu
D#         F        A#-Am-Gm
sepuro.. masio wis ora biso
Am                      D
tansah sesandhingan awakmu

(Interlude) D# F A#-Am-Gm Dm Gm
            D# F A#-Am-Gm Dm Gm

  Cm       F         A#
loro getun iki aku terimo
  Cm         D             Gm
masio tansah tumetes banyu moto
Cm              F           A#
siji sing tak jaluk amung sepuro
  Am                    D
masio nyandhing wis ora biso..

(Chorus)
    D#    F           A#-Am-Gm
sepuro.. aku njaluk sepu....ro
D#        F       A# D
wis.. nglarani atimu
D#         F        A#-Am-Gm
sepuro.. masio wis ora biso
Am                      D
tansah sesandhingan awakmu

(Interlude) D# F A#-Am-Gm Dm Gm
            D# F A#-Am-Gm Dm Gm

  Cm       F         A#
loro getun iki aku terimo
  Cm         D         Gm
masio tansah tumetes banyu moto
Cm            F           A#
siji sing tak jaluk amung sepuro
  Am                    D
masio nyandhing wis ora biso..

(Chorus)
  D#     F            A#-Am-Gm
sepuro.. aku njaluk sepu....ro
D#        F       A#
wis.. nglarani atimu
D#         F        A#-Am-Gm
sepuro.. masio wis ora biso
Am                      D  Gm
tansah sesandhingan awakmu..

(Outro) D# F A#-Am-Gm Dm Gm
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: