Kunci Gitar Via Vallen - Pokok'e Kowe


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G# Cm C# D#
        G# C#m Fm G

C                  Am            Em
tresno suci.. sing manggon ning ati
 F            C
ora bakal tak ilangi
      Dm        G
amung kanggo sliramu..

C              Am        Em
nalikane.. aku pisan ketemu
  F           C
kebacut manis esemmu
         Dm           G
wes gumantung ning atiku..

     Am                Em
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    F               G
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

(Interlude) C G Am Em
            F C Dm G
            C G Am Em
            F C Dm G

C                  Am            Em
tresno suci.. sing manggon ning ati
 F            C
ora bakal tak ilangi
 Dm             G
amung kanggo sliramu..

C              Am        Em
nalikane.. aku pisan ketemu
  F           C
kebacut manis esemmu
         Dm           G
wes gumantung ning atiku..

     Am                Em
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    F               G
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C           G
mangan mong karo telo
         Am        Em
penting aku karo kowe
  F               C
tuku lombok utang nyang tonggo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

  C              G
susah seneng aku terimo
         Am        Em
penting aku karo kowe
 F          C
opo wae aku lilo
         Dm        G
penting aku karo kowe..

(Outro) C G Am Em
        F C Dm G
        C...





(Intro) E G#m A B
        E Am C#m D#

G#                 Fm            Cm
tresno suci.. sing manggon ning ati
 C#           G#
ora bakal tak ilangi
      A#m       D#
amung kanggo sliramu..

G#             Fm        Cm
nalikane.. aku pisan ketemu
  C#          G#
kebacut manis esemmu
         A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

     Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    C#              D#
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#              G#
tuku lombok utang nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

(Interlude) G# D# Fm Cm
            C# G# A#m D#
            G# D# Fm Cm
            C# G# A#m D#

G#                 Fm            Cm
tresno suci.. sing manggon ning ati
 C#           G#
ora bakal tak ilangi
 A#m            D#
amung kanggo sliramu..

G#             Fm        Cm
nalikane.. aku pisan ketemu
  C#          G#
kebacut manis esemmu
         A#m          D#
wes gumantung ning atiku..

     Fm                Cm
wong bagus ngertio rosoku.. (uye..)
    C#              D#
yen aku tresno sliramu..huu..

(Chorus)
  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#              G#
tuku lombok utang nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#          D#
mangan mong karo telo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
  C#              G#
tuku lombok utang nyang tonggo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

  G#             D#
susah seneng aku terimo
         Fm        Cm
penting aku karo kowe
 C#         G#
opo wae aku lilo
         A#m       D#
penting aku karo kowe..

(Outro) G# D# Fm Cm
        C# G# A#m D#
        G#...
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: