Kunci Gitar Via Vallen - Piker Keri


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am F C G

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

(Intro) Am F C G

Am
 Iki ati du parkiran
                   F
maju mundur ra karuan
               F
Iki ati du layangan
                  C
tarik ulur sembarangan
                C
Nanging tresno iki
                 G
udu es teh plastikan
                G
Sing mbok cantelke
                   Am
lalu engkau tinggalkan
             Am
Janjimu koyo mendung
             F
ditunggu ora udan
              F
Tresnaku kesandung
              C
aku jebul kapusan
              C
Jodoh bakal tekan
              G
ora bakal kijolan
               G
Nek bejo yo mantenan
                 Am
nek ora tep syukuran

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

(Chorus)
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

(Intro) Am F C G

Am
 Nek iki pancen dalane
                 F
tak tompo opo anane
                    F
Gusti niku mboten sare
                     C
kowe kui seng jengkelke
            C
Abot dirasakne
              G
rakuat dibecakne
           G
Ra sah dipiker
                    Am
mbok miker seng liyane
                Am          F
Tresnoku seng gede mbok prekne
               F
Mbok golek liyane
                  C
seng nompo opo anane
                C
Mending cicel motor
              G
podo podo mumete
             G
Naning ono hasile
                  Am
ketimbang miker kowe

Am G     C   C
 Piker keri..
C-Bm-Am G     F
      piker keri..
     E
ketimbang loro ati..

(Chorus)
Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G
Ra sah kakean alesan

Am                   F
 Yen gelem tak jak rabi
                     C
Yen ra gelem tak jagongi
                        G
Sing ra penting piker keri.. ooho..

Am                    F
 Yen kowe gelem tak sayang
                    C
Yo ojo mbok gawe bimbang
                 G   Am
Ra sah kakean alesan
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: