Kunci Gitar Via Vallen - Ngenteni Ati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am G Dm Am
        Am G Dm Am
        Dm Am E Am
        Dm Am E Am E

Am        G
semilire angin..
F         C
sing dadi saksi
Dm          Am
anggonku ngeteni
    E
ati sing tak kangeni

Am             G
rendeng nganti ketigo
  F             C
suwe sing tak rasakno
Dm      Am
opo ora rumongso
     E
sliramu sing ning kono

(Intro) Am G Dm Am
        Dm Am E Am

Am               G
batin perih sing tak roso
  F             C
soyo nambah nyikso
Dm              Am
nanggung suwene kangen
     E
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) Am  G  F  E
            Am  G  F  E

(Chorus)
         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E
adoh jarak pisah rogo..

         Am
sing tak jaluk mugo biso
        G
mlaku bareng keloronan
         F
nglakoni urip nang ndunyo
       E
indahe kebak katresnan
     Am
mugo kowe ndang elingo
       G
bali mulih nyambung tresno
           F
sing wes suwe mbok tinggalno
       E              Am
adoh jarak pisah rogo..





(Intro) Gm F Cm Gm
        Gm F Cm Gm
        Cm Gm D Gm
        Cm Gm D Gm D

Gm        F
semilire angin..
D#        A#
sing dadi saksi
Cm          Gm
anggonku ngeteni
    D
ati sing tak kangeni

Gm             F
rendeng nganti ketigo
  D#            A#
suwe sing tak rasakno
Cm      Gm
opo ora rumongso
     D
sliramu sing ning kono

(Intro) Gm F Cm Gm
        Cm Gm D Gm

Gm               F
batin perih sing tak roso
  D#            A#
soyo nambah nyikso
Cm              Gm
nanggung suwene kangen
     D
suwe olehku mendhem..

(Chorus)
         Gm
sing tak jaluk mugo biso
        F
mlaku bareng keloronan
         D#
nglakoni urip nang ndunyo
       D
indahe kebak katresnan
     Gm
mugo kowe ndang elingo
       F
bali mulih nyambung tresno
           D#
sing wes suwe mbok tinggalno
       D
adoh jarak pisah rogo..

(Interlude) Gm  F  D#  D
            Gm  F  D#  D

(Chorus)
         Gm
sing tak jaluk mugo biso
        F
mlaku bareng keloronan
         D#
nglakoni urip nang ndunyo
       D
indahe kebak katresnan
     Gm
mugo kowe ndang elingo
       F
bali mulih nyambung tresno
           D#
sing wes suwe mbok tinggalno
       D
adoh jarak pisah rogo..

         Gm
sing tak jaluk mugo biso
        F
mlaku bareng keloronan
         D#
nglakoni urip nang ndunyo
       D
indahe kebak katresnan
     Gm
mugo kowe ndang elingo
       F
bali mulih nyambung tresno
           D#
sing wes suwe mbok tinggalno
       D              Gm
adoh jarak pisah rogo..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: