Kunci Gitar Via Vallen - Luput


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) Am Em F C Dm C D#m E
        Am Em F C Dm C D#m E

Am                 G
Opo bener iki sing tak roso
 Am              G     C
Opo iki sing jenenge cobo
 Dm                   Am
Ayang ayangmu sing tansah ono
     B                E
Mung awakmu sing nang moto

Am                G
Angen angen iso sesandhingan
  Am                 G     C
Karo awakmu sing ono ning angan
Dm                Am
Nanging aku kudu iso nompo
  B              E
Kahanan sing ora biso

Am               G
Dino dino aku tansah tresno
  Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
   Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
  B                    E
Luput tresno mung sing ono

(Interlude) Dm  Am  Dm  F E  Am

(Chorus)
          Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
 Rasane tambah loro..
F          Dm
 Tatu sansoyo ombo..
  E                 Am A
Nanging kudu tak tompo..

          Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
 Rasane tambah loro..
F             Dm
 Luput tresno sing ono
  E              Am
Nanging kudu tak tompo..

Am               G
Dino dino aku tambah tresno
  Am            G     C
Rasane ati ora iso nompo
   Dm                  Am
Sansoyo deres tangis banyu moto
  Bm                   E    Am
Luput tresno mung sing ono..

(Chorus)
          Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
 Rasane tambah loro..
F          Dm
 Tatu sansoyo ombo..
  E                 Am A
Nanging kudu tak tompo..

          Dm
Roso loro ning dodo..
G          C
 Rasane tambah loro..
F             Dm
 Luput tresno sing ono
  E              Am    B
Nanging kudu tak tompo..

(Outro) Em A D G Em F# Bm B
        Em A D G Em F# Bm





(Intro) Dm Am A# F Gm F G#m A
        Dm Am A# F Gm F G#m A

Dm                 C
Opo bener iki sing tak roso
 Dm              C     F
Opo iki sing jenenge cobo
 Gm                   Dm
Ayang ayangmu sing tansah ono
     E                A
Mung awakmu sing nang moto

Dm                C
Angen angen iso sesandhingan
  Dm                 C     F
Karo awakmu sing ono ning angan
Gm                Dm
Nanging aku kudu iso nompo
  E              A
Kahanan sing ora biso

Dm               C
Dino dino aku tansah tresno
  Dm            C     F
Rasane ati ora iso nompo
   Gm                  Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
  E                    A
Luput tresno mung sing ono

(Interlude) Gm  Dm  Gm  A# A  Dm

(Chorus)
          Gm
Roso loro ning dodo..
C          F
 Rasane tambah loro..
A#         Gm
 Tatu sansoyo ombo..
  A                 Dm D
Nanging kudu tak tompo..

          Gm
Roso loro ning dodo..
C          F
 Rasane tambah loro..
A#            Gm
 Luput tresno sing ono
  A              Dm
Nanging kudu tak tompo..

Dm               C
Dino dino aku tambah tresno
  Dm            C     F
Rasane ati ora iso nompo
   Gm                  Dm
Sansoyo deres tangis banyu moto
  Em                   A    Dm
Luput tresno mung sing ono..

(Chorus)
          Gm
Roso loro ning dodo..
C          F
 Rasane tambah loro..
A#         Gm
 Tatu sansoyo ombo..
  A                 Dm D
Nanging kudu tak tompo..

          Gm
Roso loro ning dodo..
C          F
 Rasane tambah loro..
A#            Gm
 Luput tresno sing ono
  A              Dm    E
Nanging kudu tak tompo..

(Outro) Am D G C Am B Em E
        Am D G C Am B Em
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: