Kunci Gitar Via Vallen - Linglung


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Dm  Am  E  Am
        Am  Dm  E  Am E

  Am            Dm
Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
  G                C
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Dm                  Am
Kowe sing tak pujo uwes keno gudho
B                        E
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Am                 Dm
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
G                       C
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Dm               Am
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 E                    Am
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) G  C  G  Am E

(Chorus)
Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                   Dm
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 E                  Am      E
Eluhku ora biso tak bendung..

Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                       Dm
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 E                  Am        E
Isoku mung sambat aduh biyung..

(Intro) Am  Dm  G  C E
        Dm  Am  E  Am E

  Am               Dm
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
G                       C
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Dm               Am
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 E                    Am
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) G  C  G  Am E

(Chorus)
Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                   Dm
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 E                  Am      E
Eluhku ora biso tak bendung..

Am       A       Dm
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
G               C               E
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Am                       Dm
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 E                  Am
Isoku mung sambat aduh biyung..
 E                     Am
Isoku mung sambat aduh biyung..





(Intro) Am  Em  B  Em
        Em  Am  B  Em B

  Em            Am
Koyo tanpo dosa kowe ninggal lungo
  D                G
Senajan sak kecap ora gelem kondo
Am                  Em
Kowe sing tak pujo uwes keno gudho
F#                       B
Lali sewu janji gek dadi ratu sedino

Em                 Am
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
D                       G
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am               Em
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 B                    Em
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) D  G  D  Em B

(Chorus)
Em       E       Am
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
D               G               B
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em                   Am
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 B                  Em      B
Eluhku ora biso tak bendung..

Em       E       Am
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
D               G               B
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em                       Am
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 B                  Em        B
Isoku mung sambat aduh biyung..

(Intro) Em  Am  D  G B
        Am  Em  B  Em B

  Em               Am
Loro sing tak roso awan bengi nyekso
D                       G
Aku ngelus dodo eling kowe sing wis cidro
Am               Em
Gek salahku opo, gek dosaku opo
 B                    Em
Tego kowe ninggal aku sing setyo

(Intro) D  G  D  Em B

(Chorus)
Em       E       Am
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
D               G               B
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em                   Am
Eling mbiyene naliko tresno kok tembung
 B                  Em      B
Eluhku ora biso tak bendung..

Em       E       Am
Linglung.. lemes koyo tanpo balung
D               G               B
Bingung menyang ngendi njaluk tulung
Em                       Am
Tresno neng ati ra bakal iso di bendung
 B                  Em
Isoku mung sambat aduh biyung..
 B                     Em
Isoku mung sambat aduh biyung..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: