Kunci Gitar Via Vallen - Kangen Kowe (Sayang 4)


Tempo  

(Intro) Am G C
        Am G Em Am
        F G Am

Am             Am
 Yen ono adem angin
   G                C
Sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
Iku tondone kangenku
        E                     E
Sing tansah nganti ati tekamu

Am              Am
 Naliko wayah bengi
   G                C
Mripatku ora biso merem
Dm                  Am
Mergo kangenku kependem
         E
Tansah pengen nyanding
                Am  Am
sak kedep wes marem

(Chorus)
                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
Kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              Em
Tansah madangi tresnoku
     F         G        C
Lan ojo nganti atimu bimbang..

            C
Lan semono ugo
       Em
Neng kene sayang
   Am          Em
tansah dadi kembang
  Am            Em
Nebar wangine roso kangen
        F           G       C
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

(Interlude) Am G F  Dm  Em  Am
            Dm Am Dm E Am

Am             Am
 Yen ono adem angin
   G                C
Sumripit ngelus pipimu
Dm                Am
Iku tondone kangenku
        E                     E
Sing tansah nganti ati tekamu

Am              Am
 Naliko wayah bengi
   G                C
Mripatku ora biso merem
Dm                  Am
Mergo kangenku kependem
         E
Tansah pengen nyanding
                Am
sak kedep wes marem

(Chorus)
                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
Kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              Em
Tansah madangi tresnoku
     F         G        C
Lan ojo nganti atimu bimbang..

            C
Lan semono ugo
       Em
Neng kene sayang
   Am          Em
tansah dadi kembang
  Am            Em
Nebar wangine roso kangen
        F           G       C
Lan tresno mung kanggo kowe sayang

                 C
Tak jaluk neng kono
  Em              Am       Em
Kowe sayang tetep dadio lintang
   Am              Em
Tansah madangi tresnoku
     F         G        C
Lan ojo nganti atimu bimbang..

            C
Lan semono ugo
       Em
Neng kene sayang
   Am          Em
tansah dadi kembang
  Am            Em
Nebar wangine roso kangen
        F           G       C
Lan tresno mung kanggo kowe sayang
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: