Kunci Gitar Via Vallen - Kangen Ati


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 5

(Intro) Am Em F C
        Dm E Am

Am  Em    F          C
umpomo.. isih ono wektu
 Dm          E           Am
aku pengin jujur nang sliramu
Am  Em        F          C
ra ono.. sing iso ngganteni
Dm           E          Am
mung sliramu sing tak kangeni

 Dm                     Am
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
  F                            E  Am
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
            Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
             C       F
sliramu nang jerone ati
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
          Am      A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
         C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F      E Am
kangen ati sing tak roso..

(Interlude) Dm G C F
            Dm E Am

(Chorus)
            Dm          G
ra ono sing biso ngganteni
             C       F
sliramu nang jerone ati
            Dm           E
roso tresno sing kok uwehno
          Am      A
iso ngedemke loro..

          Dm         G
ayem urip ayem tresnaku
         C                  F
naliko sesandhing nang sliramu
         Dm           E
opo sliramu ra ngrasakno
                F        E
kangen ati sing tak roso..
     F      E       Am
o..woho.. huwo.. oouwo..





(Intro) Dm Am Bb F
        Gm A Dm

Dm  Am    Bb         F
umpomo.. isih ono wektu
 Gm          A           Dm
aku pengin jujur nang sliramu
Dm  Am        Bb         F
ra ono.. sing iso ngganteni
Gm           A          Dm
mung sliramu sing tak kangeni

 Gm                     Dm
adoh panggonmu lan adoh tresnamu
  Bb                           A  Dm
lawang tresno mung kanggo sliramu..

(Chorus)
            Gm          C
ra ono sing biso ngganteni
             F       Bb
sliramu nang jerone ati
            Gm           A
roso tresno sing kok uwehno
          Dm      D
iso ngedemke loro..

          Gm         C
ayem urip ayem tresnaku
         F                  Bb
naliko sesandhing nang sliramu
         Gm           A
opo sliramu ra ngrasakno
                Bb     A Dm
kangen ati sing tak roso..

(Interlude) Gm C F Bb
            Gm A Dm

(Chorus)
            Gm          C
ra ono sing biso ngganteni
             F       Bb
sliramu nang jerone ati
            Gm           A
roso tresno sing kok uwehno
          Dm      D
iso ngedemke loro..

          Gm         C
ayem urip ayem tresnaku
         F                  Bb
naliko sesandhing nang sliramu
         Gm           A
opo sliramu ra ngrasakno
                Bb       A
kangen ati sing tak roso..
     Bb     A       Dm
o..woho.. huwo.. oouwo..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: