Kunci Gitar Via Vallen - Kalah Cepet


Tempo  

Capo di fret 4

(Intro) C

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C F G C

      C
ngopo sing nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) C G Am Em F C F G
        C G Am Em F C F G C

      C
ngopo sing nyonggo tresno
          Am
mung disimpen ning njero dodo
             F            C
ngungkap tresno rasane bimbang
         G
amung bantal tak sayang sayang

     C
suwi yen tresno kowe
          Am
jebul wis ono sing nduwe
       F           C
ora ngiro lan terbayang
        G             C
kalah cepet tresnomu ilang

Am
 tresno tak terbalas rasane loro
G
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
F
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    E
mergo kependem ing ati
                           E
nganti bantal tak sayang sayang
                          E
jebul tresnomu digondhol ilang..

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten

  C                  G
sepet ning pinggir embong
        Am          Em
kalah cepet disaut uwong
  F               C
telat ngomong tresno
          F              G
cintamu digondhol wong liyo

  C          G
nelongso rasane
             Am             Em
sing tak tresno ono sing nduwe
   F                C
nyapo tresno tak pendhem
          F            G      C
yen wis getun sambat kalih sinten




Via Vallen - Kalah Cepet

(Intro) E

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) E B C#m G#m A E A B
        E B C#m G#m A E A B E

      E
ngopo sing nyonggo tresno
          C#m
mung disimpen ning njero dodo
             A            E
ngungkap tresno rasane bimbang
         B
amung bantal tak sayang sayang

     E
suwi yen tresno kowe
          C#m
jebul wis ono sing nduwe
       A           E
ora ngiro lan terbayang
        B             E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
 tresno tak terbalas rasane loro
B
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    G#
mergo kependem ing ati
                           G#
nganti bantal tak sayang sayang
                          G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

(Intro) E B C#m G#m A E A B
        E B C#m G#m A E A B E

      E
ngopo sing nyonggo tresno
          C#m
mung disimpen ning njero dodo
             A            E
ngungkap tresno rasane bimbang
         B
amung bantal tak sayang sayang

     E
suwi yen tresno kowe
          C#m
jebul wis ono sing nduwe
       A           E
ora ngiro lan terbayang
        B             E
kalah cepet tresnomu ilang

C#m
 tresno tak terbalas rasane loro
B
 mergo sing tak tresno milih wong liyo
A
 tiwas kowe tak gowo mimpi
                    G#
mergo kependem ing ati
                           G#
nganti bantal tak sayang sayang
                          G#
jebul tresnomu digondhol ilang..

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten

  E                  B
sepet ning pinggir embong
        C#m         G#m
kalah cepet disaut uwong
  A               E
telat ngomong tresno
          A              B
cintamu digondhol wong liyo

  E          B
nelongso rasane
             C#m            G#m
sing tak tresno ono sing nduwe
   A                E
nyapo tresno tak pendhem
          A            B      E
yen wis getun sambat kalih sinten
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: