Kunci Gitar Via Vallen - Bojomu Turahanku


Tempo  

Capo di fret 4

(Intro) C...
        C G Am Em F G C G

        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am  
 opo ra eling mbiyen
               Em
sik jamane keremu
                        Em
yo mung aku sing mbok gawe
tambal butuhmu
F
 aku ora ngiro
F                   G
 saiki kowe nyuduk aku
                  G
mergo saiki wis rumongso
mulyo uripmu
Am                             
 senajan kowe koceh
duwek olehmu mbabu
Em                             
 nanging ojo sak penake
kowe nyuduk kancanmu
F                                  
 wis weruh yen bojomu
kuwi biyene bojoku
G                    
 panggah mbok barak
ae ora ngerti rambu-rambu

(Chorus)
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

(Intro) C G Am Em F G C G

(Chorus) 
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G
kuwi ngono turahanku..

Am
 mangkane aku ngguyu
                Em
pendak eruh rupamu
                      Em
sajake kok nggragas tenan
               F
ngopeni turahanku
              F
opo pancen raiso
                    G
yen sliramu golek liyo
                       G
kok sampek tego kowe nglelesi
bojone konco
Am
 ning panggah saiki
              Em
aku isih ra ceto
                     Em
sing gatel kuwi kowe opo
kae gendakanmu
F
 tapi aku maturnuwun
                   G
kok mbeneh tenan kowe
                     G
anggene ngrumat apik sing
dadi turahanku

(Chorus)
        C         G
aku wis ngiro bakale
    Am          Em
endinge koyo ngene
         F        C
lha kowe CS kentelku
          F           G
lha kok malah nyuduk aku
      C           G
jane aku kudu ngguyu
          Am        Em
nyawang kowe ngece aku
       F           C
bojomu sing jare lugu
        F         G  C
kuwi ngono turahanku..



Via Vallen - Bojomu Turahanku

(Intro) E...
        E B C#m G#m A B E B

        E         B
aku wis ngiro bakale
    C#m         G#m
endinge koyo ngene
         A        E
lha kowe CS kentelku
          A           B
lha kok malah nyuduk aku
      E           B
jane aku kudu ngguyu
          C#m       G#m
nyawang kowe ngece aku
       A           E
bojomu sing jare lugu
        A         B
kuwi ngono turahanku..

C#m 
 opo ra eling mbiyen
               G#m
sik jamane keremu
                        G#m
yo mung aku sing mbok gawe
tambal butuhmu
A
 aku ora ngiro
A                   B
 saiki kowe nyuduk aku
                  B
mergo saiki wis rumongso
mulyo uripmu
C#m                            
 senajan kowe koceh
duwek olehmu mbabu
G#m                            
 nanging ojo sak penake
kowe nyuduk kancanmu
A                                  
 wes weruh yen bojomu
kuwi biyene bojoku
B                    
 panggah mbok barak
ae ora ngerti rambu-rambu

(Chorus)
        E         B
aku wis ngiro bakale
    C#m         G#m
endinge koyo ngene
         A        E
lha kowe CS kentelku
          A           B
lha kok malah nyuduk aku
      E           B
jane aku kudu ngguyu
          C#m       G#m
nyawang kowe ngece aku
       A           E
bojomu sing jare lugu
        A         B
kuwi ngono turahanku..

(Intro) E B C#m G#m A B E B

(Chorus) 
        E         B
aku wis ngiro bakale
    C#m         G#m
endinge koyo ngene
         A        E
lha kowe CS kentelku
          A           B
lha kok malah nyuduk aku
      E           B
jane aku kudu ngguyu
          C#m       G#m
nyawang kowe ngece aku
       A           E
bojomu sing jare lugu
        A         B
kuwi ngono turahanku..

C#m
 mangkane aku ngguyu
                G#m
pendak eruh rupamu
                      G#m
sajake kok nggragas tenan
               A
ngopeni turahanku
              A
opo pancen raiso
                    B
yen sliramu golek liyo
                       B
kok sampek tego kowe nglelesi
bojone konco
C#m
 neng panggah saiki
              G#m
aku isih ra ceto
                     G#m
sing gatel kuwi kowe opo
kae gendakanmu
A
 tapi aku maturnuwun
                   B
kok mbeneh tenan kowe
                     B
anggene ngrumat apik sing
dadi turahanku

(Chorus)
        E         B
aku wis ngiro bakale
    C#m         G#m
endinge koyo ngene
         A        E
lha kowe CS kentelku
          A           B
lha kok malah nyuduk aku
      E           B
jane aku kudu ngguyu
          C#m       G#m
nyawang kowe ngece aku
       A           E
bojomu sing jare lugu
        A         B  E
kuwi ngono turahanku..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: