Kunci Gitar Upit Sarimanah - Ronda Malam


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) E A   E   A

A
 Ngaronda urang ngaronda
          F          E
ngider ngurilingan desa
       E
waspada masing giatna
      E
bisi aya eta panca bahaya

          A
tengah peuting kujaralempling
      F           E
bororaah aya nu maling
        E
batan tiris eta kabulusan
      F           A
siduru nyieun durukan

(ngobrol)

(Intro) A  E  A

          A
tengah peuting kujaralempling
      F           E
bororaah aya nu maling
        E
batan tiris eta kabulusan
      F           A
siduru nyieun durukan

(Intro) A  E  A

A
Anu ngaronda eta tarunduh
         E      F         E
kasubuhnakeun.. memeh marulang
          F           A
mangga ngaleu'eut cikopi
A
gulana kawung eta dicetrok
             E
sumpel ku sampe
F                 A
molek kawung nyerebung
         F           A
nikmat teu aya papadana

(Outro) A  E  A



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) D G   D   G

G
 Ngaronda urang ngaronda
          D#         D
ngider ngurilingan desa
       D
waspada masing giatna
      D
bisi aya eta panca bahaya

          G
tengah peuting kujaralempling
      D#          D
bororaah aya nu maling
        D
batan tiris eta kabulusan
      D#          G
siduru nyieun durukan

(ngobrol)

(Intro) G  D  G

          G
tengah peuting kujaralempling
      D#          D
bororaah aya nu maling
        D
batan tiris eta kabulusan
      D#          G
siduru nyieun durukan

(Intro) G  D  G

G
Anu ngaronda eta tarunduh
         D      D#        D
kasubuhnakeun.. memeh marulang
          D#          G
mangga ngaleu'eut cikopi
G
gulana kawung eta dicetrok
             D
sumpel ku sampe
D#                G
molek kawung nyerebung
         D#          G
nikmat teu aya papadana

(Outro) G  D  G
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: