Kunci Gitar Tanpa Batas - Tresno Sliramu


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) G  C
        C  Am G# G
        C  Am G# G

 C
Opo iki opo iki opo,
                      G
Betapa gedhe yen rasakke
  Am
Bingung aku bingung aku bingung,
       G
Soyo gedhe yen ketemu kowe

    C
Ngerti aku Ngerti aku Ngerti,
                           G
sing gede jebul rasa ning ati
 Am
Apa ini apa ini apa,
     G
Apa ini yang namanya cinta

F                Em
Najan rupaku pas-pas'an,
   Dm
Perlu engkau tahu
       G            (G-Am-Bm-C)
diriku cinta padamu..

(Chorus)
F                 Em
Aku tresno marang sliramu,
 Dm    G         C
Awit pisanan ketemu
 F                    Em    Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Dm         G            C   (G#-G)
Aku cinta kamu oh I Love You..

 C
Opo iki opo iki opo,
                      G
Betapa gedhe yen rasakke
  Am
Bingung aku bingung aku bingung,
       G
Soyo gedhe yen ketemu kowe

  C
Siji loro telu papat limo,
                       G
Semono uga aku ra nyongko,
  Am
Belum sempet aku ngomong tresno,
         G
Dhewek'e jebul nduwek'e wong liyo

(Interlude) F Em Dm G
            F Em Dm G

(Chorus)
F                 Em
Aku tresno marang sliramu,
 Dm    G         C
Awit pisanan ketemu
 F                    Em    Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Dm         G            C
Aku cinta kamu oh I Love You..

F             Em
Nelongso opo iki jenenge tresno,
  Dm           G        C
Kudu nandang loro uga semono
 F                    Em    Am
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Dm         G            C    Am
Aku cinta kamu oh I Love You..
 Dm         G            C    Am
Aku cinta kamu oh I Love You..
 Dm         G            F
Aku cinta kamu oh I Love You..
C
(I Love You..)



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) A  D
        D  Bm A# A
        D  Bm A# A

 D
Opo iki opo iki opo,
                      A
Betapa gedhe yen rasakke
  Bm
Bingung aku bingung aku bingung,
       A
Soyo gedhe yen ketemu kowe

    D
Ngerti aku Ngerti aku Ngerti,
                           A
sing gede jebul rasa ning ati
 Bm
Apa ini apa ini apa,
     A
Apa ini yang namanya cinta

G                F#m
Najan rupaku pas-pas'an,
   Em
Perlu engkau tahu
       A            (A-Bm-C#m-D)
diriku cinta padamu

(Chorus)
G                 F#m
Aku tresno marang sliramu,
 Em    A         D
Awit pisanan ketemu
 G                    F#m   Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Em         A            D    (A#-A)
Aku cinta kamu oh I Love You..

 D
Opo iki opo iki opo,
                      A
Betapa gedhe yen rasakke
  Bm
Bingung aku bingung aku bingung,
       A
Soyo gedhe yen ketemu kowe

  D
Siji loro telu papat limo,
                       A
Semono uga aku ra nyongko,
  Bm
Belum sempet aku ngomong tresno,
         A
Dhewek'e jebul nduwek'e wong liyo

(Interlude) G F#m Em A
            G F#m Em A

(Chorus)
G                 F#m
Aku tresno marang sliramu,
 Em    A         D
Awit pisanan ketemu
 G                    F#m   Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Em         A            D
Aku cinta kamu oh I Love You..

G             F#m
Nelongso opo iki jenenge tresno,
  Em           A        D
Kudu nandang loro uga semono
 G                    F#m   Bm
Opo kowe ngerti perasaan.. iki..
 Em         A            D    Bm
Aku cinta kamu oh I Love You..
 Em         A            D    Bm
Aku cinta kamu oh I Love You..
 Em         A            G
Aku cinta kamu oh I Love You..
D
(I Love You..)
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.