Kunci Gitar Suliyana - Cupar


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Em D Em D
        D-C-Bm-Am C D Em

Em                   Bm
apuwo sawangane moto walangen
  Am         Bm
padahal isun sing adoh
  Am        D
meceger ono sandinge..

Em                   Bm
sopo kirane hang dipikiraken
 Am            Bm
ono tah wong liyo maning
    Am      D         Em
sak liyane awak isun iki..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em
        Am  Em  D Bm Em..

(Chorus)
        Em              D
ojo nggawe.. sing enak ati..
       Am           Em    B
isun cupar.. tanpo alasan..
         Em           D
kadung riko.. ono dipikir..
          Am                  Em
ngomong jujur.. makne sing ngelantur..

         D               Em
terus terang.. isun sing warang
             D               Em
sing terus terang.. gulakane wirang..

(Intro) Em D Em D
        D-C-Bm-Am C D Em

Em                   Bm
apuwo sawangane moto walangen
  Am         Bm
padahal isun sing adoh
  Am        D
meceger ono sandinge..

Em                   Bm
sopo kirane hang dipikiraken
 Am            Bm
ono tah wong liyo maning
    Am      D         Em
sak liyane awak isun iki..

(Intro) Em C D Em
        Em C D Em
        Am  Em  D Bm Em..

(Chorus)
        Em              D
ojo nggawe.. sing enak ati..
       Am           Em    B
isun cupar.. tanpo alasan..
         Em           D
kadung riko.. ono dipikir..
          Am                  Em
ngomong jujur.. makne sing ngelantur..

        D                Em
terus terang.. isun sing warang
             D               Em
sing terus terang.. gulakane wirang..

        Em              D
ojo nggawe.. sing enak ati..
       Am           Em    B
isun cupar.. tanpo alasan..
         Em           D
kadung riko.. ono dipikir..
          Am                  Em
ngomong jujur.. makne sing ngelantur..

        D                Em
terus terang.. isun sing warang
             D               Em
sing terus terang.. gulakane wirang..
        D                Em
terus terang.. isun sing warang
             D               C      D Em
sing terus terang.. gulakane wirang..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.