Kunci Gitar Sule - ATM


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) C F G C Am Dm G Am

            C                G
Jauh di jug-jug Anggang di teang
             Am            Em
Hujan jeung angin lain halangan
    F        C         G    G
Sagala dilakonan Demi cinta

Am    G    C              G
Ngala hate mah meni jor joran
         Am            Em
Ngala cinta mati – matian
      F         C        G
Teu padulu ngagade demi cinta..

             F          G
Yakin kuring rek di tarima
             C            Am
Kuring nyata keun rasa cinta
        Dm         G
Teu sangka.. jawab na
        Am
Sakur rerencangan

               F         G
Mun taya cinta saujung kuku
          Em           Am
Ku naon loba barang penta
         Dm
Aduduh tega..
     G             C
Meni teu karunya karuyaeun

               F         G
Mun taya cinta sausap rambut
          Em        Am
Ku naon make mere hate
          Dm                G
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Am
Di jieun ATM

(Interlude) F G Em Am Dm F
            G Am Bm C G Am G

Am    G    C              G
Ngala hate mah meni jor joran
         Am            Em
Ngala cinta mati – matian
      F         C        G
Teu padulu ngagade demi cinta..

             F          G
Yakin kuring rek di tarima
             C            Am
Kuring nyata keun rasa cinta
        Dm         G
Teu sangka.. jawab na
        Am
Sakur rerencangan

               F         G
Mun taya cinta saujung kuku
          Em           Am
Ku naon loba barang penta
         Dm
Aduduh tega..
     G             C
Meni teu karunya karuyaeun

               F         G
Mun taya cinta sausap rambut
          Em        Am
Ku naon make mere hate
          Dm                G
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Am  Dm G Am
Di jieun ATM

               F         G
Mun taya cinta saujung kuku
          Em           Am
Ku naon loba barang penta
         Dm
Aduduh tega..
     G             C
Meni teu karunya karuyaeun

               F         G
Mun taya cinta sausap rambut
          Em        Am
Ku naon make mere hate
          Dm                G
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Am
Di jieun ATM
          Dm                G
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Am  C
Di jieun ATM





(Intro) D G A D Bm Em A Bm

            D                A
Jauh di jug-jug Anggang di teang
             Bm            F#m
Hujan jeung angin lain halangan
    G        D         A    A
Sagala dilakonan Demi cinta

Bm    A    D              A
Ngala hate mah meni jor joran
         Bm            F#m
Ngala cinta mati – matian
      G         D        A
Teu padulu ngagade demi cinta..

             G          A
Yakin kuring rek di tarima
             D            Bm
Kuring nyata keun rasa cinta
        Em         A
Teu sangka.. jawab na
        Bm
Sakur rerencangan

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm
Di jieun ATM

(Interlude) G A F#m Bm Em G
            A Bm C#m D A Bm A

Bm    A    D              A
Ngala hate mah meni jor joran
         Bm            F#m
Ngala cinta mati – matian
      G         D        A
Teu padulu ngagade demi cinta..

             G          A
Yakin kuring rek di tarima
             D            Bm
Kuring nyata keun rasa cinta
        Em         A
Teu sangka.. jawab na
        Bm
Sakur rerencangan

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm  Em A Bm
Di jieun ATM

               G         A
Mun taya cinta saujung kuku
          F#m          Bm
Ku naon loba barang penta
         Em
Aduduh tega..
     A             D
Meni teu karunya karuyaeun

               G         A
Mun taya cinta sausap rambut
          F#m       Bm
Ku naon make mere hate
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm
Di jieun ATM
          Em                A
Aduduh nyeri nyeri nyeri nyeri
         Bm  D
Di jieun ATM
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: