Kunci Gitar Saraswati - Tangise Sarangan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) F G C Am Dm G C
        F G Em Am Dm G C

C                 Am
Sarangan.. kang dadi saksi
  F                G
nalikane jaman semono..
C                   Am
neng kono.. sliramu medhot janji
        F                     G
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  F                   G
kejobo ngronto ning dodo
C        Am         F   G
hoo ho.. ho.. ooho...

C             Am
Telogomu.. ibarate eluhku
  F                 G
howo adem ibarat atiku
  C                         Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     F                     G
sing tak roso perih ning dodo
  F                      G
kudu lilo aku mok tinggalno..

(Chorus)
  Am            Em
Lilo.. aku ra lilo
          F            G       C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Am                Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         F              G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Am              Em
Piye.. aku kudu piye
    F              G      C
yen wis ngene sing dadi dalane
  Am            Em
mugo uripmu bahagio mulyo
     F          G           C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

(Intro) Am F G

C                 Am
Sarangan.. kang dadi saksi
  F                G
nalikane jaman semono..
C                   Am
neng kono.. sliramu medhot janji
        F                     G
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  F                   G
kejobo ngronto ning dodo
C        Am        F  G
hoo ho.. ho.. ooho..

C             Am
Telogomu.. ibarate eluhku
  F                 G
howo adem ibarat atiku
  C                         Am
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     F                     G
sing tak roso perih ning dodo
  F                      G
kudu lilo aku mok tinggalno..

(Chorus)
  Am            Em
Lilo.. aku ra lilo
          F            G       C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Am                Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         F              G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Am              Em
Piye.. aku kudu piye
    F              G      C
yen wis ngene sing dadi dalane
  Am            Em
mugo uripmu bahagio mulyo
     F          G           Am    F
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
       D  Am      Bm G Em Bm
ho.. ooo..  hoo.. ho..

(Chorus) (Overtone)
  Bm            F#m
Lilo.. aku ra lilo
          G            A       D
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Bm                F#m
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         G              A        D
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Bm              F#m
Piye.. aku kudu piye
    G              A      D
yen wis ngene sing dadi dalane
  Bm            F#m
mugo uripmu bahagio mulyo
     G          A           Bm
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     G          A           D
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     G          A           Bm
karo wong ayu sing dadi pilihanmu..



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) D# F A# Gm Cm F A#
        D# F Dm Gm Cm F A#

A#                Gm
Sarangan.. kang dadi saksi
  D#               F
nalikane jaman semono..
A#                  Gm
neng kono.. sliramu medhot janji
        D#                    F
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  D#                  F
kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm         D#  F
hoo ho.. ho.. ooho...

A#            Gm
Telogomu.. ibarate eluhku
  D#                F
howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
kudu lilo aku mok tinggalno..

(Chorus)
  Gm            Dm
Lilo.. aku ra lilo
          D#           F       A#
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Gm                Dm
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         D#             F        A#
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Gm              Dm
Piye.. aku kudu piye
    D#             F      A#
yen wis ngene sing dadi dalane
  Gm            Dm
mugo uripmu bahagio mulyo
     D#         F           A#
karo wong ayu sing dadi pilihanmu

(Intro) Gm D# F

A#                Gm
Sarangan.. kang dadi saksi
  D#               F
nalikane jaman semono..
A#                  Gm
neng kono.. sliramu medhot janji
        D#                    F
ono pinggir telogo, aku biso opo..
  D#                  F
kejobo ngronto ning dodo
A#       Gm         D#  F
hoo ho.. ho.. ooho...

A#            Gm
Telogomu.. ibarate eluhku
  D#                F
howo adem ibarat atiku
  A#                        Gm
asri panggonmu ra biso nggambarke atiku
     D#                    F
sing tak roso perih ning dodo
  D#                     F
kudu lilo aku mok tinggalno..

(Chorus)
  Gm            Dm
Lilo.. aku ra lilo
          D#           F       A#
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Gm                Dm
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         D#             F        A#
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Gm              Dm
Piye.. aku kudu piye
    D#             F      A#
yen wis ngene sing dadi dalane
  Gm            Dm
mugo uripmu bahagio mulyo
     D#         F           Gm    D#
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
       C  Gm      Am  F Dm Am
ho.. ooo..  hoo.. ho..

(Chorus) (Overtone)
  Am            Em
Lilo.. aku ra lilo
          F            G       C
nanging piye maneh wis dalan Kuoso
    Am                Em
Sarangan dadi saksi tumetes eluhku
         F              G        C
neng pinggir telogo tak culne sliramu

  Am              Em
Piye.. aku kudu piye
    F              G      C
yen wis ngene sing dadi dalane
  Am            Em
mugo uripmu bahagio mulyo
     F          G           Am
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     F          G           C
karo wong ayu sing dadi pilihanmu
     F          G           Am
karo wong ayu sing dadi pilihanmu..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.