Kunci Gitar Sarah Brillian - Renco


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C Dm G C

C             Dm
pisanan aku pengen kenalan
        G
janjane bojone kancaku
      C
jan bagus tenan
C             Dm
kepindo aku dadi gregetan
       G
pendekatan mugo aku
            C
ndang cepet dadian

C           Dm
asline aku eneng sing nduwe
      G
sewalike jebul dekne
         C
yo eneng sing nduwe
C                Dm
rapopo penting podo ngertine
        G
main mburi njogo ati
         C
siji lan sijine

C-Bm-Am              Em
      aku wes kadung tresno
Am                G
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
C                Dm
rencho roncenen atiku,
G               C
rencho ukiren katresnanku
 F                     C
ojo kondho-kondho karo bojomu
        Dm                   G
yen aku main mburi karo sliramu

C                   Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G                   C
rencho tak tunggu jawabanmu
 F                   C
ojo lali karo lagune mas tony
       Dm
hidup ini yang penting hepi
         G
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) C Dm G C
            F C Dm G

C           Dm
asline aku eneng sing nduwe
      G
sewalike jebul dekne
         C
yo eneng sing nduwe
C                Dm
rapopo penting podo ngertine
        G
main mburi njogo ati
         C
siji lan sijine

Am              Em
 aku wes kadung tresno
Am                G
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
C                Dm
rencho roncenen atiku,
G               C
rencho ukiren katresnanku
 F                     C
ojo kondho-kondho karo bojomu
        Dm                   G
yen aku main mburi karo sliramu

C                   Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G                   C
rencho tak tunggu jawabanmu
 F                   C
ojo lali karo lagune mas tony
       Dm
hidup ini yang penting hepi
         G
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) C Dm G C
            F C Dm G

C           Dm
asline aku eneng sing nduwe
      G
sewalike jebul dekne
         C
yo eneng sing nduwe
C                Dm
rapopo penting podo ngertine
        G
main mburi njogo ati
         C
siji lan sijine

Am              Em
 aku wes kadung tresno
Am                G
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
C                Dm
rencho roncenen atiku,
G               C
rencho ukiren katresnanku
 F                     C
ojo kondho-kondho karo bojomu
        Dm                   G
yen aku main mburi karo sliramu

C                   Dm
rencho tak tunggu tekamu,
G                   C
rencho tak tunggu jawabanmu
 F                   C
ojo lali karo lagune mas tony
       Dm
hidup ini yang penting hepi
         G
don't worry, don't worry, don't worry..
               C
don't.. worry..





(Intro) B C#m F# B

B             C#m
pisanan aku pengen kenalan
        F#
janjane bojone kancaku
      B
jan bagus tenan
B             C#m
kepindo aku dadi gregetan
       F#
pendekatan mugo aku
            B
ndang cepet dadian

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

B-A#m-G#m             D#m
       aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
B                C#m
rencho roncenen atiku,
F#              B
rencho ukiren katresnanku
 E                     B
ojo kondho-kondho karo bojomu
        C#m                  F#
yen aku main mburi karo sliramu

B                   C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F#                  B
rencho tak tunggu jawabanmu
 E                   B
ojo lali karo lagune mas tony
       C#m
hidup ini yang penting hepi
         F#
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) B C#m F# B
            E B C#m F#

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

G#m             D#m
 aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
B                C#m
rencho roncenen atiku,
F#              B
rencho ukiren katresnanku
 E                     B
ojo kondho-kondho karo bojomu
        C#m                  F#
yen aku main mburi karo sliramu

B                   C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F#                  B
rencho tak tunggu jawabanmu
 E                   B
ojo lali karo lagune mas tony
       C#m
hidup ini yang penting hepi
         F#
don't worry, don't worry, don't worry..

(Interlude) B C#m F# B
            E B C#m F#

B           C#m
asline aku eneng sing nduwe
      F#
sewalike jebul dekne
         B
yo eneng sing nduwe
B                C#m
rapopo penting podo ngertine
        F#
main mburi njogo ati
         B
siji lan sijine

G#m             D#m
 aku wes kadung tresno
G#m               F#
 nanging keloro-loro..

(Chorus)
B                C#m
rencho roncenen atiku,
F#              B
rencho ukiren katresnanku
 E                     B
ojo kondho-kondho karo bojomu
        C#m                  F#
yen aku main mburi karo sliramu

B                   C#m
rencho tak tunggu tekamu,
F#                  B
rencho tak tunggu jawabanmu
 E                   B
ojo lali karo lagune mas tony
       C#m
hidup ini yang penting hepi
         F#
don't worry, don't worry, don't worry..
               B
don't.. worry..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: