Kunci Gitar Rina Amelia Feat. Arya Satria - Tembang Tresno


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 3

(Intro) Am Dm G C
        Am Dm E Am E

  Am
Padang'e suryo
        Dm
Nanging peteng ning mripat ku
  G
Sinar'e rembulan
        C
nambahi susah atiku
    Am
Tresno sing tak jogo
      Dm
amung kanggo sliramu
  E                     Am
Nanging nyatane aku mok apusi

Am 
 Tego tenan kowe marang aku
Dm
 aku ra ngiro
                    G
tembang tresno sing mbok tembangi
                   C
ora dadi kasunyatan

Am
Padang'e suryo
        Dm
Nanging peteng ning mripat ku
G
Sinar'e rembulan
        C
nambahi susahe atiku
Am
Tresno sing tak jogo
      Dm
amung kanggo sliramu
  E                      Am
Nanging nyatane aku mok apusi

(Interlude) Am Dm G C Am Dm E Am

(Chorus)
   Am                       G
Tembang.. tresno ning lambe mu..
     Em   Em      Am
Nyatane.. amung semu..
   Am                 G
Janji.. setyo marang aku..
     Em      Em       Am
Nyatane.. nyusahne atiku..

     Dm                   Dm
Tego tenan kowe nglarani aku
       Am                Am
Tego tenan kowe ngapusi aku
    Dm                          Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
    E               Am
Aku pamit lilakno lungaku

(Intro) Am Dm E Am
        Am Dm E Am

(Chorus)
   Am                    G
Tembang tresno ning lambemu..
     Em   Em      Am
Nyatane.. amung semu..
   Am                 G
Janji.. setyo marang aku..
          Em      Em       Am
Ning nyatane.. nyusahne atiku..

     Dm                   Dm
Tego tenan kowe nglarani aku
       Am                Am
Tego tenan kowe ngapusi aku
    Dm                          Dm
Wis cukup sakmene crito lan laguku
    E               Am
Aku pamit lilakno lungaku

      E                Am
Aku pamit lilakno lungaku
Posted on : by
Advertisement
Related Chords:
  • Sorry, other chord not yet available.