Kunci Gitar Pendhoza - Sabar Kelara Lara


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 1

(Intro) Em C G D
        Em C G D

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

Em                 C
 yen kelingan sliramu
                G
marake sirah ngelu
               D
koe nglungani aku  
                 Em
pisah marang awakku
               C
lunga tanpo alesan,
             G
gawe aku kelaran
             D
dasare koe payu 
                Em
opo pancen gampangan
                  C
dalan tresnaku bundet, 
                G
pikiranku wes ruwet
                    D
mending aku ngelalekke, 
                      Em
golek tresna sing liyane
                   C
yen sambat karo kanca, 
                  G
enenge mung kon sabar
             D
atiku dudu bata 
                      Em
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

Em                C
 sabar ikhlas nerima, 
             G
yo wes ora popo
                   D
yen pancen kui jodone 
                Em
yo mesti dibalekno
             C
jane atiku lara 
           G
ning ora popo
                 D
kabeh iki tak tampa 
                 Em
salahmu tak ngapuro
                  C
rasa ning njero dada (njero dada)
          G
ngampet loro (ngampet loro)
             D
kowe malah lunga, 
                  Em
lunga karo wong liyo
               C
opo pancen dalane 
              G
koe dudu jodohku
                 D
duh gusti paringono 
                        Em
dalan padang mring hambamu

(Reff)
      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

      Em       C
sabar kelara-lara
       G         D
amergo sliramu lungo
   Em         C
raiso tepa slira,
       G             D
kowe lungo ro wong liyo

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima

 Em      C
opo aku iki..
 G           D
ora sugih banda
      Em      C
yen kui alesanmu,
    G      D       Em
aku ikhlas lan nerima





(Intro) Fm C# G# D#
        Fm C# G# D#

      Fm       C#
sabar kelara-lara
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira,
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo

      Fm       C#
sabar kelara-lara
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira,
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu,
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm                 C#
 yen kelingan sliramu
                G#
marake sirah ngelu
               D#
koe nglungani aku  
                 Fm
pisah marang awakku
               C#
lunga tanpo alesan,
             G#
gawe aku kelaran
             D#
dasare koe payu 
                Fm
opo pancen gampangan
                  C#
dalan tresnaku bundet, 
                G#
pikiranku wes ruwet
                    D#
mending aku ngelalekke, 
                      Fm
golek tresna sing liyane
                   C#
yen sambat karo kanca, 
                  G#
enenge mung kon sabar
             D#
atiku dudu bata 
                      Fm
sing ra gampang iso ambyar

(Reff)
      Fm       C#
sabar kelara-lara
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira,
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu,
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima

Fm                C#
 sabar ikhlas nerima, 
             G#
yo wes ora popo
                   D#
yen pancen kui jodone 
                Fm
yo mesti dibalekno
             C#
jane atiku lara 
           G#
ning ora popo
                 D#
kabeh iki tak tampa 
                 Fm
salahmu tak ngapuro
                  C#
rasa ning njero dada (njero dada)
          G#
ngampet loro (ngampet loro)
             D#
kowe malah lunga, 
                  Fm
lunga karo wong liyo
               C#
opo pancen dalane 
              G#
koe dudu jodohku
                 D#
duh gusti paringono 
                        Fm
dalan padang mring hambamu

(Reff)
      Fm       C#
sabar kelara-lara
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira,
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu,
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima

      Fm       C#
sabar kelara-lara
       G#        D#
amergo sliramu lungo
   Fm         C#
raiso tepa slira,
       G#            D#
kowe lungo ro wong liyo

 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu,
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima

 Fm      C#
opo aku iki..
 G#          D#
ora sugih banda
      Fm      C#
yen kui alesanmu,
    G#     D#      Fm
aku ikhlas lan nerima
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: