Kunci Gitar Pendhoza - Pokemon (Pokoke Move On)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

C          G
mas aku njaluk
       F         C
sing gede pangapuramu
Am     Em
 sejatine aku
 F           G
isih tresno awakmu..

C     G
 tak akoni
        F        C
pancene aku sing kleru
Am     Em
 ojo lungo kangmas,
   F            G
pancen aku sing salah

C
 cukup semene wae
G
anggonku ngrasakke
    F
ngrasake sliramu
           C
sing malah soyo nyepeleke
  Am
jare tresno aku
         Em
lha kok aku mbok sio-sio
  F
polah sak penakmu
      G
gawe atiku tambah gelo

    C
kangmas dudu maksudku
     G
gawe gelo atimu
   F
pancen iki salahku,
    C
aku sing ninggal awakmu
  Am
netes eluh iki
        Em
mergo kangen marang kowe
 F
opo kowe ngrasakke
    G
opo sing tak rasakke..

(Chorus)
C                 G
duh dek aku wes lali
           Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
    F
opo meneh baleni
     C
gandengan koyo wingi
   Dm             G
sorry.. aku ora sudi..

 C                 G
aduh dek aku wes loro
          Am                  Em
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          F
ketimbang aku kejeron
     C
mendingan aku move on
     Dm   G           C
move on.. pokoke move on..

(Interlude) C G Am Em
            F C Dm G
            C G Am Em
            F C Dm G C

C                 G
 ati iki isih tresno marang sliramu
   F                     C
jembarno pangapuramu kanggo awakku
    Am                     Em
senajan dirimu bacut cidro lan kejeron
    F
kangmas mbok balio
         G
neng aku kowe ojo move on

C
 neng ati rasane
   G
nyesek soyo tenanan
   F
anggonku ngrasakke
         C
nganti koyo uwong edan
  Am
saben bengi nyawang potomu
Em
dadi kelingan
      F               
nalikane aku ro kowe
        G
poto selfie bebarengan

F       G
 getun ati iki
    C    G    Am
yen uwes ngapusi
F        G
 salahmu dewe
        C        G   Am
mergo kowe sing njalari
F         G
 pancen salah
       C   G    Am
tak akoni aku salah
         F
uwes nggawe loro,
           G        C
wes nggawe uripku bubrah..

(Chorus)
C                 G
duh dek aku wes lali
           Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
    F
opo meneh baleni
     C
gandengan koyo wingi
   Dm             G
sorry.. aku ora sudi..

 C                 G
aduh dek aku wes loro
          Am                  Em
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          F
ketimbang aku kejeron
     C
mendingan aku move on
     Dm   G           C
move on.. pokoke move on..

C                 G
duh dek aku wes lali
           Am
nyambung katresnan ro kowe
    Em
aku wes ora wani
    F
opo meneh baleni
     C
gandengan koyo wingi
   Dm             G
sorry.. aku ora sudi..

 C                 G
aduh dek aku wes loro
          Am                  Em
tak ikhlasno mergo ati uwis gelo
          F
ketimbang aku kejeron
     C
mendingan aku move on
     Dm   G           C
move on.. pokoke move on..

(Outro) C
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: