Kunci Gitar Pendhoza - Mulut Sales


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C G F C G

    C                G
Dasare mulut sales, omongane luwes
         F
Kau buat aku tertipu
        C
dengan omongan manismu
     F
Aduh sayang (sayang)
       C
seribu sayang (seribu sayang)
        G           F        C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

 C
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
     G
Pancene kowe tegel tenan
           F
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
          C
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

       F
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
       C
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
          G                F
Getun tak roso, ra iso tak terimo
         C
Aku tok apusi, atiku loro

(Chorus)
    C                G
Dasare mulut sales, omongane luwes
         F
Kau buat aku tertipu
        C
dengan omongan manismu
     F
Aduh sayang (sayang)
       C
seribu sayang (seribu sayang)
        G           F        C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

C
Bodohku iki gampang tok apusi
     G
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
       F
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
         C
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

      F
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
             C
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
          G                   F
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
        C
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

(Interlude) C  G  F  C  F  C  G F C

(Chorus)
    C                G
Dasare mulut sales, omongane luwes
         F
Kau buat aku tertipu
        C
dengan omongan manismu
     F
Aduh sayang (sayang)
       C
seribu sayang (seribu sayang)
        G           F        C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

    C                G
Dasare mulut sales, omongane luwes
         F
Kau buat aku tertipu
        C
dengan omongan manismu
     F
Aduh sayang (sayang)
       C
seribu sayang (seribu sayang)
        G           F        C
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu



Pendhoza - Mulut Sales

(Intro) B F# E B F#

    B                F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
         E
Kau buat aku tertipu
        B
dengan omongan manismu
     E
Aduh sayang (sayang)
       B
seribu sayang (seribu sayang)
        F#          E        B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

 B
Uwes dadi korban aku dinggo bancaan
     F#
Pancene kowe tegel tenan
           E
Ra nganggo ati, ra duwe perasaan
          B
Mbok gawe uripku iki soyo berantakan

       E
Semua omonganmu kuwi gombal mukio
       B
Kata manismu terlahir mung gawe aku cidro
          F#               E
Getun tak roso, ra iso tak terimo
         B
Aku tok apusi, atiku loro

(Chorus)
    B                F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
         E
Kau buat aku tertipu
        B
dengan omongan manismu
     E
Aduh sayang (sayang)
       B
seribu sayang (seribu sayang)
        F#          E        B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

B
Bodohku iki gampang tok apusi
     F#
Bendino kowe janji wes mesti tok ingkari
       E
Duwe hobi kok ngapusi (senenge le ngumbar janji)
         B
Ra rumungso dienteni malah kowe sing mblenjani

      E
Tak yakinke atiku kowe tulus ro aku
             B
Nanging faktane bedo, kowe ngejak suluyo
          F#                  E
Tego nggandeng pria liyo ning ngarepe moto
        B
Jebul kowe tukang kibul amung gawe ati loro

(Interlude) B  F#  E  B  E  B  F# E B

(Chorus)
    B                F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
         E
Kau buat aku tertipu
        B
dengan omongan manismu
     E
Aduh sayang (sayang)
       B
seribu sayang (seribu sayang)
        F#          E        B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu

    B                F#
Dasare mulut sales, omongane luwes
         E
Kau buat aku tertipu
        B
dengan omongan manismu
     E
Aduh sayang (sayang)
       B
seribu sayang (seribu sayang)
        F#          E        B
Manis wajahmu, tapi pahit omonganmu
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: