Kunci Gitar Pendhoza - Konco Tegel


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D
nanging ngopo bojoku
Bm
tok sleding sleding sleding tekel

(Chorus)
Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D                  Bm
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Em               C
ora mikir yen aku seneng tenanan
    D                 Bm
lha kok kowe sing kedanan
                       Em
jur mbok pangan di belakang

                                          C
tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
                                          D
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
                                             Bm
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
                                           Em
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

                                    C
wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
                                         D
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
                                       Bm
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
                                         Em
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

(Chorus)
Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D                  Bm
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Em               C
ora mikir yen aku seneng tenanan
    D                 Bm
lha kok kowe sing kedanan
                       Em
jur mbok pangan di belakang

Em
 yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
C
 aku ra popo kowe karo koncoku dewe
D
 tetep sante senadyan ati iki loro rasane
Bm
 rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

Em
 mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
C
 senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
D
 yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
Bm
 rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

         Em                C
tak lilakno senadyan batin ra trimo
 D                         Bm
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Em                    C
sorry aku wes dudu koncomu maneh
   D                      Bm
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

(Chorus)
Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D                  Bm
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Em               C
ora mikir yen aku seneng tenanan
    D                 Bm
lha kok kowe sing kedanan
                       Em
jur mbok pangan di belakang

Em             C
pancene kowe kuwi konco kentel
  D                  Bm
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Em               C
ora mikir yen aku seneng tenanan
    D                 Bm
lha kok kowe sing kedanan
                       Em
jur mbok pangan di belakang



+===========+++++++
| Chord dari "Am" |
+++++++===========+

Capo di fret 7

Am             F
pancene kowe kuwi konco kentel
  G
nanging ngopo bojoku
Em
tok sleding sleding sleding tekel

(Chorus)
Am             F
pancene kowe kuwi konco kentel
  G                  Em
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora mikir yen aku seneng tenanan
    G                 Em
lha kok kowe sing kedanan
                       Am
jur mbok pangan di belakang

                                          F
tanpo kondo kowe lungo malah lungo ro bojoku
                                          G
hei dasar konco ra payu sifatmu kok ora mutu
                                             Em
ning ngarepku kuwi apik jebul bojoku mbok bribik
                                           Am
opo ra ono sing liyo nganti bojoku meh tok pek

                                    F
wedoke yo ora mutu modal lambe ita itu
                                         G
kowe minggat ro koncoku, ngakune karo ibumu
                                       Em
dilalahe aku ngerti ning ngarepe moto iki
                                         Am
jebule kowe indehoi mbok kiro aku ra ngerti

(Chorus)
Am             F
pancene kowe kuwi konco kentel
  G                  Em
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora mikir yen aku seneng tenanan
    G                 Em
lha kok kowe sing kedanan
                       Am
jur mbok pangan di belakang

Am
 yo wes kabeh iki mugo wae ono hikmahe
F
 aku ra popo kowe karo koncoku dewe
G
 tetep sante senadyan ati iki loro rasane
Em
 rasah sambat rasah susah kudu kuat atine

Am
 mugo kowe iso dadi pasangan sing romantis
F
 senadyan uripmu susah nelongso ngenes lan miris
G
 yo wes aku tak golek gantine sing luwih modis
Em
 rumaten mantanku kae sing lambene lambe lamis

         Am                F
tak lilakno senadyan batin ra trimo
 G                         Em
isaku mung misuh, kekancan saiki musuh
Am                    F
sorry aku wes dudu koncomu maneh
   G                      Em
mergone polahmu sing gawe aku ro kowe dadi geger

(Chorus)
Am             F
pancene kowe kuwi konco kentel
  G                  Em
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora mikir yen aku seneng tenanan
    G                 Em
lha kok kowe sing kedanan
                       Am
jur mbok pangan di belakang

Am             F
pancene kowe kuwi konco kentel
  G                  Em
nanging ngopo bojoku tok sleding tekel
 Am               F
ora mikir yen aku seneng tenanan
    G                 Em
lha kok kowe sing kedanan
                       Am
jur mbok pangan di belakang
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: