Kunci Gitar Pendhoza Feat. Via Wonsa - Mending Pedot


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) G D G..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                     G    D
iseh tresno setengah mati

G
 aduh puyeng sirah iki (sirah iki)
              D
mubeng ra karuan mikirke koe cah ayu (cah ayu)
                Em
sing nggawe pikiran ning ngopo kok koyo ngene
               Bm
mbendino tok sepeleke..
          C
opo ora mikir koe ki sing tak tresnani
           G
opo uwes lali koe ki sing tak enteni
                 D
nanging kabeh janji kui wis ora terbukti
               D
mung nglarani ati
                   G    D
pasrah karo sang Illahi

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G    D
golek tresno sing liyane

G                                D
 aku trimo pedot senajan rasane abot
                                  Em
wes bacut kuciwo amung gawe aku loro
                                  Bm
ati wes ra biso neruske dalane crito
                                    C
marang koe cah ayu mergo janji palsumu
                                       G
wes cukup semene anggonku nyanding awakmu
                                       D
snajan roso tresno isih ono mring sliramu
                                   Em
saiki koe lungo seko adohing mripatku
                                 (Em)
aku kudhu kuat snajan pisahan ro awakmu

Em                 D
 ibarat tibo tasih ketiban ondo
      C         D        G
wes loro tambah di sio-sio
Em           D
 opo koe kui wes ora mikir
        C
timbang ngrasake tresnomu
    D
aku trimo sumingkir..

   G                      D
janji janji janji marang awakku
   Em                         Bm
nyatane mung palsu palsu seko lambemu
     C                   G
sakjane aku ngerti koe kuwi mung ngapusi
         D
nanging opo awak iki..
                    (G)
iseh tresno setengah mati

G
wes cukup, cukup, cukup
         D
anggonmu leh sandiworo
    Em
nek pancen ra tresno, tresno
        Bm
luwih becik koe lungo
    C
ra iso tepo sliro
      G
gawe atiku nelongso
          D
mending pedot wae..
                    G
golek tresno sing liyane
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: