Kunci Gitar Pendhoza Feat. ACW Star & Ayu Talita - Wes Oleh Gantine


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) Am F G Am
        Am F G Am

        Am          G
tiada pelukan kasih sayang
       G                 Am
dari dirimu, aku kau tinggalkan
            Am             G
tak kunjung padam, cintamu hilang
       G       F    Am
sejak ini tak ada kabarmu

Am                                     G
 sabar sabar neng ati, wes loro batin iki
                                     G
kowe mblenjani janji, loro ra mari-mari
                                   Am
mugo gusti maringi aku oleh pengganti
                                     Am
sing apik lan gemati, ra koyo kowe kuwi
                                      G
seminggu kowe ilang, minggat tanpo alasan
                                     G
aku wes kadung edan, mlaku karo sampeyan
                                       Am
wes cukup tresno iki, ra bakal tak baleni
                                       (Am)
cidro, cidro neng ati, mugo aku oleh ganti

    Am                 F
kangmas opo lali karo aku ra kelingah
 G                    Am
aku tansah ngenteni tekanmu..
 Am                  F
opo kurang ayu, opo aku kurang seksi
  G
lilakno tresnamu
           Am
bangun tresna kang suci ugo sayekti

Am              F
dek pangapurane aku
 G                  Am
uwes lali marang sliramu
Am                     F
yen kowe pancen tansah nunggu tekaku
  G                       Am
kowe paling seng ngerti artiku

      Am              G
tiada yang salah, biarlah sudah
    G              Am
lupakan saja cinta palsunya
      Am        G
kita awali hari ini
         G    F        Am
lembaran baru.. kita jalani

        Am                                  G
oh yeah, pangucap matur nuwunku kanggo sliramu
                                     G
seng tansah setio nunggu olehe tresnaku
                                       Am
ra bakal tak larani tresnamu tulus lan suci
                                           Am
yo mung kuwi sing tansah gawe bungah nang ati
                                        G
pancen kowe sing dadi pangobataning laraku
                                     G
wes ra ono masalah lugu ning pikirangku
                                      Am
kabeh tak lalikno mergo wes oleh gantine
                                   (Am)
seng luwih tresno aku lan jembar atine

Am                 F
kangmas aku tresno marang sliramu
 G                        Am
ojo nganti kowe ngelarani atiku
Am                 F
dek aku wes mantep kalih sampeyan
 G                      Am
opo tresnamu dudu mergo pelampiasan

(Coda) Am F G Am
       Am F G Am
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: