Kunci Gitar Pendhoza - Bojo Galak


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

Capo di fret 2

(Intro) G D Em D C G Am D

    G           D       Em  D
Wis nasipe kudu koyo ngene
   Am           E         D
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
  Bm                     E    D E
Seneng muring omongane sengak
     C                D        G
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

   G               D      Em  D
Sakbendino rasane ora karuan
       Am             E         D
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
  Bm
Nanging piye maneh
      E              Am
atiku wes kadung tresno
        C                D          G
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

(Chorus)
       G               D
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       Em              D
Yo wis ben, sing omongane sengak
         C        G
Seneng nggawe aku susah
        C         D
Nanging aku wegah pisah

       G                 D
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       Em                D
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        C          G
Mungkin wis dadi jodone
       Am         D     G
Snajan kahanane koyo ngene

G                 D                  Em
 Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
              D                 C
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                 G                  C
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
                D                   G
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

               D              Em
Yen wes ngono aku mung biso meneng
              D
Tak jelasno malah
                   C
mung gawe kowe sepaneng
          G                Am
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
D                      G
rumongso wes paling pinter

(Chorus)
       G               D
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       Em              D
Yo wis ben, sing omongane sengak
         C        G
Seneng nggawe aku susah
        C         D
Nanging aku wegah pisah

       G                 D
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       Em                D
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        C          G
Mungkin wis dadi jodone
       Am         D     G
Snajan kahanane koyo ngene

 G                 D
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
  Em                       D
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
   C             G
Abote nduwe bojo sing galak
    C                   D
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
    G                  D
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
    Em                    D
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
    C                    G
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
  C                   D                 G
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe

  C        D
Kuat dilakoni
         Bm              Em
Nek ra kuat ditinggal ngopi
         C           D        G
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

(Interlude) G D Em D C G C D
            G D Em D C G Am D

(Chorus)
       G               D
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       Em              D
Yo wis ben, sing omongane sengak
         C        G
Seneng nggawe aku susah
        C         D
Nanging aku wegah pisah

       G                 D
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       Em                D
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        C          G
Mungkin wis dadi jodone
       Am         D     G
Snajan kahanane koyo ngene

       G               D
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       Em              D
Yo wis ben, sing omongane sengak
         C        G
Seneng nggawe aku susah
        C         D
Nanging aku wegah pisah

       G                 D
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       Em                D
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        C          G
Mungkin wis dadi jodone
       Am         D     G
Snajan kahanane koyo ngene



+===================+
| Chord Originalnya |
+===================+

(Intro) A E F#m E D A Bm E

    A           E       F#m E
Wis nasipe kudu koyo ngene
   Bm           F#        E
Nduwe bojo, kok ra tau ngepenakke
  C#m                    F#   E F#
Seneng muring omongane sengak
     D                E        A
Kudu tak trimo bojoku pancen galak

   A               E      F#m E
Sakbendino rasane ora karuan
       Bm             F#        E
Ngrasakke bojoku sing ra tau perhatian
  C#m
Nanging piye maneh
      F#             Bm
atiku wes kadung tresno
        D                E          A
Senajan batinku ngampet ono njero dodo

(Chorus)
       A               E
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       F#m             E
Yo wis ben, sing omongane sengak
         D        A
Seneng nggawe aku susah
        D         E
Nanging aku wegah pisah

       A                 E
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       F#m               E
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        D          A
Mungkin wis dadi jodone
       Bm         E     A
Snajan kahanane koyo ngene

A                 E                  F#m
 Sungguh keterlaluan, bojoku sing saiki
              E                 D
Kleru sitik wae aku mesti diseneni
                 A                  D
Ameh dolan ro konco, kok ora di olehke
                E                   A
Senengane nuduh dikiro lungo ro liyane

               E              F#m
Yen wes ngono aku mung biso meneng
              E
Tak jelasno malah
                   D
mung gawe kowe sepaneng
          A                Bm
Dimatamu aku iki ora tau bener
Kabeh mbok salahno
E                      A
rumongso wes paling pinter

(Chorus)
       A               E
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       F#m             E
Yo wis ben, sing omongane sengak
         D        A
Seneng nggawe aku susah
        D         E
Nanging aku wegah pisah

       A                 E
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       F#m               E
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        D          A
Mungkin wis dadi jodone
       Bm         E     A
Snajan kahanane koyo ngene

 A                 E
Ibarate dele sing uwis dadi tempe
  F#m                      E
Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
   D             A
Abote nduwe bojo sing galak
    D                   E
Nek ra keturutan senengane mencak mencak
    A                  E
Ra usah digetuni aku kudu kuat ati
    F#m                   E
Nganti tekan mati sliramu tetep ning ati
    D                    A
Di stel kendo wae tak nikmati uripe
  D                   E                 A
Senajane galak bojoku pancen sing ayu dewe

  D        E
Kuat dilakoni
         C#m             F#m
Nek ra kuat ditinggal ngopi
         D           E        A
Tetep cinta, Senajan bojoku galak

(Interlude) A E F#m E D A D E
            A E F#m E D A Bm E

(Chorus)
       A               E
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       F#m             E
Yo wis ben, sing omongane sengak
         D        A
Seneng nggawe aku susah
        D         E
Nanging aku wegah pisah

       A                 E
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       F#m               E
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        D          A
Mungkin wis dadi jodone
       Bm         E     A
Snajan kahanane koyo ngene

       A               E
Yo wis ben, nduwe bojo sing galak
       F#m             E
Yo wis ben, sing omongane sengak
         D        A
Seneng nggawe aku susah
        D         E
Nanging aku wegah pisah

       A                 E
Tak tompo, nganggo tulus ing ati
       F#m               E
Tak trimo, sliramu tekan saiki
        D          A
Mungkin wis dadi jodone
       Bm         E     A
Snajan kahanane koyo ngene
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: