Kunci Gitar Pendhoza - Aku Cah Kerjo (ft. Sasha Anezkha)


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) C
        C G Am Em
        F C G G

C                  G
bebasan nunggu mongso rendeng
Am                 Em
anggongku le ngenteni koe
    F     C      F        G   G
wes ono sesasi genep dino iki

C                     G 
mas yen pancen tresno ku iki
Am                  Em
mbo.. anggep ra ono gunane
 F       C        F      G    G
aku ra kuciwo lan aku ra loro

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra kekes cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G    G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G   G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 pangapurane awakku ra tau nyanding
     G
sliramu mergo tuntutan kerjoku nganti
             Am
ora nduwe wektu
                 Am
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke
Em
nyanyi, kowe kudu ngerti lungaku
          F
golek rejeki, dongakno lakuku
                 C
ngayahi kewajibanku
                 C
senajan abot kanggomu nanging
          G                G
kuatno atimu, wes dadi kahanan
                 G
aku lungo adoh paran
            G
ora bakal kelegan
                   C
nyanding wedokan liyan

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

(Rapp)
C
 ojo keloro-loro
                 G
lungaku ra keget cidro
              G
opo meneh nganti mikir
            Am
aku wes ora tresno
                  Am
yo mung kowe sing tansah
                 Em
ono neng njero dodo
               Em
ra ono trensno liyo
                 F
mergo aku tansah setio
             F
kudu percoyo tresnaku
              C
iki mung siji kowe
             C
wani sumpah mati
                  G
neng ati ra ono liyane
               G
janjiku tak buktekke
                G
ora mung ono lambe
                 G
tunggunen baliku bebrayan
               C
tekane sak lawase

(Chorus)
C                 G
dek lunga ku ra keget cidro
 Am               Em
aku lagi pengen mikir kerjo
F              C          G
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

C                    G
dek tresna ku mung siji kowe
  Am                  Em
langit bumi kang dadi seksine
F               C          G
yen neng ati ra ono wanito liyo

     F            G
kowe ra sah sok mutusi
    Em           Am
aku ra neng endi endi
    F             G       C
aku lungo amung nggolek rejeki

(Rapp)
C
 anggonku ngabari
                  G
yo mung lewat bbm-an
               G
kadang sinyal angel
                 Am
marai dadi penghalang
               Am
neng yo kudu sabar,
                  Em
ora usah nggo nesunan
               Em
mergo trenso kui
                 F
mestine akeh pacoban
                 F
sing tak jaluk kowe
                   C
ojo nganti ilang roso
              C
senajan aku kerep
                  G
gawe gelo lan kuciwo
            G
jembarno atimu
                   G
sak jembare laut samudro
              G
kowe kudu ngerti
                C
yen aku iki cah kerjo

C                   G
mas yen pancen kuwi karepmu
 Am                  Em
aku yo mung tansah biso nunggu
F           C             G    G
tak kuatne atiku tanpo sliramu

C                 G
mas nadyan kowe lungo kerjo
     Am               Em
sing tak jaluk kowe tetep setio
F             C           G
ojo nganti ke gudo wanito liyo

    F      G              C
sabaro aku yo mung cah kerjo

Posted on : by
Advertisement
Related Chords: