Kunci Gitar Oon B - Jang


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am  F  Am
        Am F Dm Am
        F E Am

Am
Jang Hirup teh teu gampang
                   F
Teu cukup ku dipikiran
              Am
bari kudu dilakonan

Am
Jang jalan kahirupan
                     F
henteu sapanjangna datar
                Am
aya mudun jeung tanjakan

       F
kudu sabar dina kurang
       Am
ulah nepak dada benghar
       F
salawasna kudu syukur
        F        E
eling kanu maha agung
                Am
kade hidep bisi kufur

Am
Jang cing jadi jalma hade
                 F
cing jadi jelema gede
                 Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
                  F
turut parentah agama
                Am
ulah jauh ti ulama

         Dm
Nyobat sareng ahli tobat
        Am
dalit sareng para kiai
        F
hirup kena ku owah gingsir
        F            E
ngarah aya anu naggeuing
                        Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Am F E Am
            Am F E Am

Am
Jang cing jadi jalma hade
                 F
cing jadi jelema gede
                 Am
benghar harta jembar hate

Am
Jang hidep cing ngajalma
                  F
turut parentah agama
                Am
ulah jauh ti ulama

         Dm
Nyobat sareng ahli tobat
        Am
dalit sareng para kiai
        F
hirup kena ku owah gingsir
        F            E
ngarah aya anu naggeuing
                        Am
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     Am
Cing pinter tur bener
     F
cing jujur tong bohong
 Dm
ulah nganyerikeun batur
         Am
ngarah hirup loba dulur

   Am
Raksa ucap lampah
  F
tekad jeung tabe'at
   Dm
ngarah pinanggih bagja
     Am
salamet dunia akherat

F          E
Jang.. ja..ang..
                  Am
cing jadi jalma sholeh
F          E
Jang.. ja..ang..
             Am
Hirup cing sholeh





(Intro) Gm  D#  Gm
        Gm D# Cm Gm
        D# D Gm

Gm
Jang Hirup teh teu gampang
                   D#
Teu cukup ku dipikiran
              Gm
bari kudu dilakonan

Gm
Jang jalan kahirupan
                     D#
henteu sapanjangna datar
                Gm
aya mudun jeung tanjakan

       D#
kudu sabar dina kurang
       Gm
ulah nepak dada benghar
       D#
salawasna kudu syukur
        D#       D
eling kanu maha agung
                Gm
kade hidep bisi kufur

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 D#
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  D#
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        D#
hirup kena ku owah gingsir
        D#           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh

(Interlude) Gm D# D Gm
            Gm D# D Gm

Gm
Jang cing jadi jalma hade
                 D#
cing jadi jelema gede
                 Gm
benghar harta jembar hate

Gm
Jang hidep cing ngajalma
                  D#
turut parentah agama
                Gm
ulah jauh ti ulama

         Cm
Nyobat sareng ahli tobat
        Gm
dalit sareng para kiai
        D#
hirup kena ku owah gingsir
        D#           D
ngarah aya anu naggeuing
                        Gm
mangsa lengkah ninggang salah

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh

(Chorus)
     Gm
Cing pinter tur bener
     D#
cing jujur tong bohong
 Cm
ulah nganyerikeun batur
         Gm
ngarah hirup loba dulur

   Gm
Raksa ucap lampah
  D#
tekad jeung tabe'at
   Cm
ngarah pinanggih bagja
     Gm
salamet dunia akherat

D#         D
Jang.. ja..ang..
                  Gm
cing jadi jalma sholeh
D#         D
Jang.. ja..ang..
             Gm
Hirup cing sholeh

Posted on : by
Advertisement
Related Chords: