Kunci Gitar OM Wawes - Keno Godho


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am  G  F G C G
        F Em Dm G C G

  C                Am
wengi kang dadi seksi
        F                   G
netes deres.. eluhku ning pipi
   C               Am
nyeri.. roso ning ati..
         F                 G
ngerti kowe.. mblenjani janji
          C   G
nglarani ati..

Am                 Em
 nanging aku iso sabar lan nerimo
        Dm
mergo gede roso tresnaku
     G
ning sliramu..

(Chorus)
    F
wes terus-terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wes terus-terusno
         A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wes nepati janji
  G               C
setiaku marang sliramu..
    F
aku wes nyobo nrimo
          G
ngampet loro neng njero dodo
    Em
aku wes nyobo lilo
          A
mergo wes kebacut tresno
 Dm
ora nyongko, ora ngiro
  G                    C   G
kowe keno godho lanang lio..

(Interlude) C Em Am G
            F Em Dm G
            C Em Am G
            F Em Dm G C

  C         G/B      Am
kuping rung sudo krungu
G         F  Em         Dm G
marang janji-janji manismu..
 C   G/B            Am
omo..nganmu mung palsu..
G      F     Em           Dm
jebul elek.. polah tingkahmu
G         C   G
neng mburiku..

(Chorus)
    F
wes terus-terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wes terus-terusno
         A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wes nepati janji
  G               C
setiaku marang sliramu..
    F
aku wes nyobo nrimo
          G
ngampet loro neng njero dodo
    Em
aku wes nyobo lilo
          A
mergo wes kebacut tresno
 Dm
ora nyongko, ora ngiro
  G                    C
kowe keno godho lanang lio..

    F
wes terus-terusno
         G
anggonmu ngapusi aku
    Em
wes terus-terusno
         A
anggonmu nglarani aku
    Dm
aku wes nepati janji
  G               C
setiaku marang sliramu.. wo..
    F
aku wes nyobo nrimo
          G
ngampet loro neng njero dodo
    Em
aku wes nyobo lilo
          A
mergo wes kebacut tresno
 Dm
ora nyongko, ora ngiro
  G                      C
kowe keno godho lanang lio..



OM Wawes - Keno Godho

(Intro) Em  D  C D G D
        C Bm Am D G D

  G                Em
wengi kang dadi seksi
        C                   D
netes deres.. eluhku ning pipi
   G               Em
nyeri.. roso ning ati..
         C                 D
ngerti kowe.. mblenjani janji
          G   D
nglarani ati..

Em                 Bm
 nanging aku iso sabar lan nerimo
        Am
mergo gede roso tresnaku
     D
ning sliramu..

(Chorus)
    C
wes terus-terusno
         D
anggonmu ngapusi aku
    Bm
wes terus-terusno
         E
anggonmu nglarani aku
    Am
aku wes nepati janji
  D               G
setiaku marang sliramu..
    C
aku wes nyobo nrimo
          D
ngampet loro neng njero dodo
    Bm
aku wes nyobo lilo
          E
mergo wes kebacut tresno
 Am
ora nyongko, ora ngiro
  D                    G   D
kowe keno godho lanang lio..

(Interlude) G Bm Em D
            C Bm Am D
            G Bm Em D
            C Bm Am D G

  G         D/F#     Em
kuping rung sudo krungu
D         C  Bm         Am D
marang janji-janji manismu..
 G   D/F#           Em
omo..nganmu mung palsu..
D      C     Bm           Am
jebul elek.. polah tingkahmu
D         G   D
neng mburiku..

(Chorus)
    C
wes terus-terusno
         D
anggonmu ngapusi aku
    Bm
wes terus-terusno
         E
anggonmu nglarani aku
    Am
aku wes nepati janji
  D               G
setiaku marang sliramu..
    C
aku wes nyobo nrimo
          D
ngampet loro neng njero dodo
    Bm
aku wes nyobo lilo
          E
mergo wes kebacut tresno
 Am
ora nyongko, ora ngiro
  D                    G
kowe keno godho lanang lio..

    C
wes terus-terusno
         D
anggonmu ngapusi aku
    Bm
wes terus-terusno
         E
anggonmu nglarani aku
    Am
aku wes nepati janji
  D               G
setiaku marang sliramu.. wo..
    C
aku wes nyobo nrimo
          D
ngampet loro neng njero dodo
    Bm
aku wes nyobo lilo
          E
mergo wes kebacut tresno
 Am
ora nyongko, ora ngiro
  D                      G
kowe keno godho lanang lio..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: