Kunci Gitar OM Wawes Feat. Ayu Yuliana - ilang Roso


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) F G E Am Dm G C

C                   Dm
 biyen tresnaku setengah mati
G                     C
 tak patri neng atiku iki
Am       A               Dm
 cahyamu seng paling tak trenani
               G
ninggalke loro neng ati
               C
kowe mblenjani janji

C                     Dm
 biyen bener tak jogo atiku
G                     C
 biyen bener tak jogo tresnaku
Am      A           Dm
 aku percoyo marang sliramu
             G
nepati janji setiamu
           C
ora ninggalke aku

     F        G
ra butuh welasmu
     E         Am
ra butuh tangismu
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F       G      Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu
       Dm                G
rosoku wes lali.. rosoku wes mati

(Interlude) Am  Em  F G C
            F G E Am Dm G C

     F        G
ra butuh welasmu
     E         Am
ra butuh tangismu
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F       G      Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu
       Dm                G
rosoku wes lali.. rosoku wes mati

    F         G               
kangmas.. nalikane aku iseh
         C
ono neng atimu
Am     A             Dm
 ora biso bali mring sliramu
G              C    C7
 lilakno aku lungo..

     F         G   
kang mas sepurane aku yen wes
         C
nglarani atimu
Am     A             Dm
 ora biso bali mring sliramu
G               C
 ikhlasno aku lungo

C7      F        G
o..ra butuh welasmu
     E         Am
ra butuh tangismu
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro

(Chorus)
   F        G      Em        A
rontok ati iki.. nibani batinku
 Dm            G          C
ilang roso ninggalke tatu neng atiku
  F      G       Em          A
loro ati iki.. kelingan janjimu
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro
     Dm          G          C
aku iso nggawe kowe luwih loro


==> Chord Original dari "C"
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: