Kunci Gitar Nella Kharisma - Wes Wani Perih


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

C
 Kowe ngopo to gawe atiku loro terus
G
 Kowe ki berubah sak plok e kenal karo kae
Am
 Opo salahku opo kowe wes ra sayang karo aku
F
 Tresnomu sing mbiyen wes ilang
               C
Kowe dudu koyo wong sing tak kenal
C
 Mung perih sing tak rasakke
      G
Saiki mending awake dhewe bubar
G
 Tak dongake mugo kowe bahagia
F                           G C G
 Karo wong sing kok sayangi

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C  C
Ra tau biso ngerteni

C-Bm-Am              F
      Koyo ketiban ondo..
      C                  G
Wes loro malah tok sio-sio..
Am                 F
 Opo kowe cen sengojo
    C                 G
Amergo wes ono wong liyo

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni

C
 Mbiyen tresnoku mung siji iku kowe
G
 Mbiyen sayangku ra luntur dinggo kowe
Am
 Mbiyen nganti tekan mati yo mung kowe
F
 Nanging saiki wes ilang mergo kowe

C
 Mbiyen jarene setyo sehidup semati
G
 Nanging nyatane kowe mblenjani janji
F               G                    C
 Tresno suciku iki ra tau mbok ngerteni
                    C
Malah kowe seneng gawe loro ning ati

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni

C
 Opo aku kudu nggolek wong iso sing ngerteni
G
 Yen pancen kowe wes ora gelem peduli
Am
 Selama iki aku sing njogo tresnoku kang suci
F
 Malah kok balas ngelarani ati
                 C
gawe tangis ati iki
               C
Ibarat air susu kau balas air tuba
G                   
 Semakin kuat kau genggam pasti kan pergi juga
F                     G
 Sudah cukuplah sudah kita akhiri saja
C
 Mungkin ini jalan terbaik untuk kita berdua

(Chorus)
   C                    G
Gandeng karo kowe gawe uripku nelongso
  Am                   F
Kudu wani perih awakku iki
      C                          G
Saben dino mung tansah gawe loro ning ati
                     F        G
Amergo seneng mblenjani janji..
                  C
Ra tau biso ngerteni..
Posted on : by
Advertisement
Related Chords: