Kunci Gitar Nella kharisma - Wegah Kelangan


  • fast
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  • dyasnina scroll
Tempo  

(Intro) Am D G C
        Am D..

Am                    D
 rungokno jerit atiku iki
G                            C
 sing bingung noto roso ning ati
      Am
pengenku kowe ngerti
         D
sing tak pikir saiki

Am                     D
 tulung kowe ojo salah tompo
G                      C
 ojo mbok pikir aku ngeliyo
      Am
kabeh iki kahanan
     D                G
rak iso neruske katresnan..

(Chorus)
Em                C              D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D              G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

Am                        D
 ora ono niatku nglarani atimu
                                 G
rungokno aku senajane aku sing keleru
                               C
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   Am
yo mung kanggo awakmu
               Am
cukup pisan iki kowe loro ati
D                                  G
 ora tak baleni anggonku lek nglarani..

(Chorus)
Em                C              D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D            G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

Am                  D
 mung kependem roso tresno
    G                     C
bebarengan ora bakal dadi nyoto
Am               Em
 pengen langgeng yo kui karepmu
        C                  B
nanging wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
Em                C               D
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                G               C
mergo wes tak patri ning njero ati
                    Am
nanging arep piye meneh
          D            G
iki wes kahanan kudu pisahan..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

E                  Am                D
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    G             C
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               Am        D           G
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..



Nella kharisma - Wegah Kelangan

(Intro) D#m G# C# F#
        D#m G#..

D#m                   G#
 rungokno jerit atiku iki
C#                           F#
 sing bingung noto roso ning ati
      D#m
pengenku kowe ngerti
         G#
sing tak pikir saiki

D#m                    G#
 tulung kowe ojo salah tompo
C#                     F#
 ojo mbok pikir aku ngeliyo
      D#m
kabeh iki kahanan
     G#               C#
rak iso neruske katresnan..

(Chorus)
A#m               F#             G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#             C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

D#m                       G#
 ora ono niatku nglarani atimu
                                 C#
rungokno aku senajane aku sing keleru
                               F#
tak akoni pancen gede roso tresnoku
                   D#m
yo mung kanggo awakmu
               D#m
cukup pisan iki kowe loro ati
G#                                 C#
 ora tak baleni anggonku lek nglarani..

(Chorus)
A#m               F#             G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#           C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

D#m                 G#
 mung kependem roso tresno
    C#                    F#
bebarengan ora bakal dadi nyoto
D#m              A#m
 pengen langgeng yo kui karepmu
        F#                 F
nanging wong tuaku ora setuju..

(Chorus)
A#m               F#              G#
 jujur aku iseh sayang wegah kelangan
                C#              F#
mergo wes tak patri ning njero ati
                    D#m
nanging arep piye meneh
          G#           C#
iki wes kahanan kudu pisahan..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..

A#                 D#m               G#
 njalukku kowe ojo nangis mergo lungaku
                    C#            F#
mungkin iki wis ginaris dudu penjalukku
               D#m       G#          C#
nglungani sliramu abot rasane pangapurane..
Advertisement
Posted on : by
Related Chords: